Facilicom Solutions blij met nominatie Beleving Awards 2019

Voor het tiende jaar op rij heeft Integron de best presterende organisaties op het gebied van klant- en medewerker beleving onderscheiden tijdens de Beleving Awards. Facilicom Solutions heeft tijdens deze uitreiking een nominatie award in ontvangst genomen in de categorie Professionele en financiële dienstverlening 2019.

Op dinsdag 21 mei vielen in evenementenlocatie InnStyle in Maarssen in 15 categorieën evenzoveel organisaties in de prijzen. Integron heeft in 2018 voor ruim 300 opdrachtgevers de tevredenheid, beleving en het aanbevelingsgedrag onder hun klanten en/of medewerkers inzichtelijk gemaakt. De organisaties met de beste resultaten zijn genomineerd voor een beleving award. De Beleving Awards zijn per branche en categorie uitgereikt aan de 3 best presterende organisaties in 2018 op het gebied van medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid, NPS en eNPS.

‘We zijn trots dat we deze award in ontvangst mogen nemen en we feliciteren onze strategisch partner Albron met hun nominatie! Al meer dan 50 jaar werken we samen aan inspirerende leefomgevingen voor onze opdrachtgevers en voor onze werknemers. Deze visie is onveranderd gebleven en dus blijven we bouwen aan de beste facilitaire en technische dienstverlening met een focus op onze klant en medewerkers, innovatieve dienstverlening en duurzaamheid’, vertelt Rogier Verbeek, directeur Klant en Markt van Facilicom Solutions.