De Gom Uitblinker van kwartaal 1-2018 is bekend!

Gom heeft er een nieuwe ambassadeur bij: Diana Jansen-Heijmeriks is uitgeroepen tot Gom Uitblinker van kwartaal 1 van 2018.

Diana is sinds 1 februari 2017 bij Gom in dienst en werkzaam bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Vanaf dag 1 loopt iedereen met haar weg. Het is een ontzettend gemotiveerde en flexibele collega die altijd met een grote glimlach haar werk uitvoert. Zij staat overal voor open en niets is haar teveel. Daarnaast heeft zij in een korte periode haar BOS en Cleanroom diploma behaald en binnenkort komen daar ook de papieren voor operatiekamers bij. Kortom, een echte Uitblinker!

Verrassing

Dinsdagochtend, 27 maart, waren de collega’s van de ochtendploeg bij elkaar geroepen voor een gezellig koffiemomentje. Al snel bleek het om niet zomaar een koffiemomentje te gaan. Directeur Gom ZorgSupport, Simone van de Velde onthulde met behulp van een foto-taart dat Diana tot de Gom Uitblinker is uitgeroepen. Helemaal verrast heeft Diana de oorkonde, bos bloemen en waardenbonnen voor een weekendje weg in ontvangst genomen.

Gom Uitblinker

Gom heeft eind 2017 een nieuwe verkiezing in het leven geroepen; de Gom Uitblinker. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker gaat het juist om de collega’s die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is.