Glasbewassing en gevelreiniging

Het is meestal het eerste wat bezoekers van uw bedrijf zien: de buitenkant van het gebouw. Met schone ramen en een keurig onderhouden gevel. Ook de uitstraling van een pand nemen bezoekers mee in de beoordeling van een bedrijf of organisatie. Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van glas en gevel dragen bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomen hoge (onverwachte) kosten.

 

Binnen Gom beschikken we daarvoor over de gebundelde expertise van twee erkende specialisten. Naast Gom Specialistische Reiniging is dat Degenaar Gevelonderhoud, dat in 2019 onderdeel is geworden van Gom.

Ga naar Degenaar Gevelonderhoud

Regelmatig de ramen laten wassen, verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. En dat verlengt de levensduur van glas en de kozijnen, die we trouwens ook voor u reinigen. Als ramen verzuurd zijn door weersinvloeden of lekkage van gevels is polijsten een optie. Eén die verrassend vaak goedkoper is dan het vervangen ervan.

Expertise voor een advies op maat

Van onze specialisten mag u een professioneel advies verwachten over de optimale onderhoudsmethode en de ideale frequentie. Naast de periodieke glasbewassing impregneren we de omlijstingen of de gevel, zodat ze bestand zijn tegen het Hollandse klimaat.
 
We hebben ervaring met uiteenlopende soorten gevels: van golfplaten gevelbeplating tot een bakstenen gevel, van trespabeplating tot een betonnen gevel. Met die expertise kunnen we u op maat adviseren. Niet alleen over het schoonhouden; het aanbrengen van coatings, conserveren of hydrofoberen zijn minstens net zo belangrijk.

Jarenlange ervaring

Al meer dan een halve eeuw is Gom Specialistische Reiniging een vertrouwde naam in glasbewassing, gevelreiniging en bijbehorende werkzaamheden. Met ruim veertig jaar doet Degenaar Gevelonderhoud daar niet veel voor onder. Het bedrijf heeft in die tijd een grote reputatie opgebouwd, met name bij vastgoedeigenaren. Met de focus op uitsluitend glas- en gevelonderhoud heeft Degenaar Gevelonderhoud zich ontwikkeld tot een absolute specialist. De bundeling met Gom Specialistische Reiniging creëert niet alleen schaalvoordelen. Ook wisselen we actief kennis uit. Zo versterken we elkaar op meerdere fronten om zowel opdrachtgevers als medewerkers het optimale te bieden.
 
Landelijk opereren we voor honderden opdrachtgevers. Medewerkers zijn ervaren, werken persoonlijk en zijn voorzien van alle materialen en middelen om efficiënt en effectief te kunnen werken volgens alle veiligheidsnormen.

 

Schakel ons in voor:

 • Glasbewassing.
 • Reinigen van alle soorten gevels.
 • Hydrofoberen van steenachtige gevels.
 • Reinigen en conserveren van gevelbeplating.
 • Reinigen en conserveren van kozijnen.
 • Verwijderen van graffiti.
 • Legen en reinigen van daken en goten; belangrijk om lekkages tegen te gaan.
 • Reinigen van rolluiken (binnen- en buitenkant).
 • Reinigen van zonnepanelen om het rendement op peil te houden.
 • Reinigen van reclamezuilen en lichtreclame.
 • Polijsten van de ramen.
 • Reclamezuilen en lichtreclames schoonhouden waardoor deze zichtbaar blijven.

Productsheet

Wil je meer weten over glas- en gevelreiniging van Gom Specialistische Reiniging?

Vraag hier de productsheet aan