Team en talentontwikkeling

Teams presteren pas maximaal als mensen optimaal samenwerken met inzet van al hun verschillende talenten. Tot zover de theorie. In de praktijk is dat samenspel van uiteenlopende individuen niet altijd eenvoudig. Misschien loop je er als manager tegenaan dat  de performance van je team achterblijft. Facilicom Solutions helpt je uit de impasse waar je in zit. Met ons aanbod aan coaching en workshops - zowel individueel als in groepen - brengen we balans in teams en motiveren we mensen.

Redenen genoeg waarom een team of een afdeling niet doet wat je ervan verwacht. Je merkt het aan de sfeer in het team, aan het gebrek aan betrokkenheid en het vertrouwen in elkaar en aan de besluiteloosheid. En je merkt het vooral aan de te geringe performance. Je eigen interventies hebben nog niet tot resultaat geleid. Misschien wel omdat je niet weet waar te beginnen. De inbreng van een externe partij kan weleens verfrissend werken. Zeker als die partij Facilicom Solutions heet.

Benieuwd naar welke dienst voor jou het meest geschikt is?                     Neem contact met ons op   

Trainers en coaches in team- en talentontwikkeling

De ontwikkeling van teams en individuele talenten is ook ons vak. We hebben trainers en coaches in huis die hun theorie kennen, maar toch vooral van de praktijk zijn. Daarmee leggen we vingers op zere plekken. Vinden we de missing link in de groepsdynamiek. En onderkennen we patronen die de teamprestaties in de weg staan. Met aandacht voor elk individu halen we de kwaliteiten van personen naar boven, dempen we valkuilen en signaleren uitdagingen.

Workshops voor team- en talentontwikkeling

Vertellen waar het aan schort is de kunst niet. Jouw teamleden laten ervaren hoe het anders kan is ‘the name of the game’. Letterlijk. Want in onze aanpak ruimen we een prominente plek in voor workshops, gebaseerd op games en gamification.

  • The Rocket Game is een simulatiegame, die mensen laat zien waar de knelpunten liggen en hoe de weg naar verbetering eruitziet.
  • Speels én verrassend is de inzet van de Lego Game, die medewerkers spelenderwijs laat ontdekken waar het op aan komt in samenwerking.
  • Ook het kleurenmodel kan goede diensten bewijzen, door de persoonlijkheden van teamleden te vertalen in kleuren en complementaire kleuren aan elkaar te koppelen.
Foto van Irma Flore

Ervaren in uiteenlopende sectoren

Met Facilicom Solutions haal je een specialist in huis die brede ervaring heeft. Niet alleen voor facilitaire teams of afdelingen, onze inzet is veel breder. Variërend van het bedrijfsleven tot organisaties en overheden. Is dat niet een uitnodiging voor een vrijblijvende kennismaking waard?

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Illustratie van het kantoor van de toekomst waar mensen aan een tafel zitten
Facility Management Facility Management
Nieuws

Succesvol klantevent “Het kantoor van de toekomst “

Met het thema “Het kantoor van de toekomst!" heeft de businessunit FS Integraal vele IFM-klanten aan de Willemswerf in Rotterdam mogen ontvangen.

Winnaar van Integron awards op podium tijdens uitreiking award
Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Intergron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. 

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...