Patty Janszen

Patty Janszen

Adviesgroep Manager

Expertise
Verbetertrajecten, Organisatie inrichting, Advies opdrachten, Implementaties, Aansturing teams
Eerdere opdrachtgevers
Radar Vertige, Liberty Global, Anne Frank Stichting, Gemeente Alkmaar, Gemeente Huizen, PostNL, ESA Estec en Brand Energy.
Ervaring
12 jaar
Patty Janszen

 

Als ervaren interimmer met een brede vaktechnische, leidinggevende en academische achtergrond, heeft Patty diverse interimopdrachten uitgevoerd. Zo was ze actief op het gebied van contract­management, procesverbetering, beleidsontwikkeling, tendertrajecten en projectmanagement. Dat deed ze zowel voor bedrijven, als voor overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Patty is een enthousiaste, flexibele, resultaatgerichte interimmanager. Opmerkzaam en met kritisch-analytische blik ziet ze snel het verbeterpotentieel van organisaties. Als initiatiefrijke doener en denker met verantwoordelijkheidsgevoel trekt Patty ook extra taken naar zich toe, zoals een managementrol bij de Facilicom Foundation en een bestuursfunctie bij Jong Facilicom.

Patty voltooide de BsC-opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. En behaalde de Mastergraad Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zorgen we samen voor een succesvol project in je organisatie?
De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.