Branche en netwerken

Actief betrokken in brancheverenigingen

Het directieteam van Trigion en vertegenwoordigers uit onze diverse bedrijven zijn actief binnen even zo diverse brancheverenigingen

Logo Nederlandse Veiligheidsbranche

Over de Nederlandse Veiligheidsbranche

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. Leden van de branche zijn gezamenlijk goed voor meer dan 90% van de totale omzet (1,48 miljard euro). De bedrijven bieden innovatieve diensten aan die gericht zijn op het vergroten van de veiligheid in Nederland.

Op de website van de Nederlandse Veiligheidsbranche vind je meer informatie over de activiteiten van de branchevereniging.

Logo BVBN

Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland

De Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN)  is een brancheorganisatie voor en door Opleiding- en Adviesbedrijven die op het terrein van Brandveiligheid en BHV in staat zijn om hoogwaardige bhv opleidingen te verzorgen. Leden van de BVBN zijn experts voor werkgevend Nederland. Zo leveren zij deskundige advisering op het gebied van bedrijfshulpverlening, bieden zij hoogwaardige BHV-opleidingen en onderhouden zij voortdurend het niveau van kennis over bedrijfshulpverlening.

Op de website van BVBN vind je meer informatie over de activiteiten van de branchevereniging.

Logo Cyberveilig Nederland

Over Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland is de belangenvereniging van de cybersecurity sector. Doel van Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

Op de website van Cyberveilig Nederland vind je meer informatie over de activiteiten van de branchevereniging

Contact Trigion over (branche) verenigingen