Verbouw met een specialist die in alle marktsegmenten thuis is

Zijn de eisen die je stelt aan je gebouw in de loop van de jaren veranderd? Wil je duurzame ingrepen laten doen of de Erkende Maatregelen van de overheid implementeren? Breijer is een ervaren partner in de verbouwing van bestaand vastgoed.

In ons portfolio vind je voorbeelden van kantoren, zorginstellingen, overheidsgebouwen, scholen, woningen en sportaccommodaties. Met een verduurzamingsslag zorgen we er meteen voor dat je gebouw weer een representatieve uitstraling krijgt. En als integraal dienstverlener nemen we ook de technische installaties in je gebouw mee. Operationeel vanuit vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam beschouwen we het grootste deel van Nederland als ons werkgebied.

Neem contact met ons op  Geïnteresseerd in een bouwproject?  

Breijer integraal.

Integraal samenwerken

We hebben alle kennis van bouw en techniek in onze eigen organisatie, waardoor wij projecten écht zelf integraal kunnen engineeren, voorbereiden en uitvoeren. Daardoor verloopt de realisatie van een project efficiënter.

Bouw Informatie Model - BIM bij Breijer.

Intelligente 3D-modellering 

Wij bieden onze expertise aan in alle fases, van programma van eisen tot aan een meerjaren onderhoudsplan. Hierbij maken wij onder andere gebruik van een BIM-model, dat door onze eigen modelleurs wordt uitgewerkt.

Meer info

Referenties bij Breijer.

Portfolio

Door de jaren heen heeft Breijer een divers portfolio aan referenties opgebouwd in allerlei verschillende sectoren, waaronder utiliteit, overheid, onderwijs, sport, wonen en zorg.

Lees meer over de meest aansprekende en/of bijzondere referenties.

Meer info

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.