De technisch specialist voor alle gebouwgebonden installaties

Medewerkers baseren de tevredenheid over hun werkplek vooral op het comfort in een gebouw. Daarom moeten technische installaties in optimale conditie zijn. En als gebouweigenaar of gebouwbeheerder heb je ook nog te maken met de noodzaak om energie te besparen.

Met Breijer haal je een specialist in huis die gebouwen installatietechnisch up-to-date houdt. Met een grondige check brengen we de performance van alle gebouwgebonden installaties in kaart. En met periodiek onderhoud zorgen we er ook voor dat je medewerkers jaar na jaar hun tevredenheid tonen over het gebouw. Operationeel vanuit vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam beschouwen we het grootste deel van Nederland als ons werkgebied.

Breijer integraal.

Integraliteit in eigen huis

We hebben alle kennis van bouw en techniek in onze eigen organisatie, waardoor wij projecten écht zelf integraal kunnen engineeren, voorbereiden en uitvoeren. Daardoor verloopt de realisatie van een project efficiënter.

Bouw Informatie Model - BIM bij Breijer.

Bouw Informatie Model

Wij bieden onze expertise aan in alle fases, van programma van eisen tot aan een meerjaren onderhoudsplan. Hierbij maken wij onder andere gebruik van een BIM-model, dat door onze eigen modelleurs wordt uitgewerkt.

Meer info

Referenties bij Breijer.

Referenties

Door de jaren heen heeft Breijer een divers portfolio aan referenties opgebouwd in allerlei verschillende sectoren, waaronder utiliteit, overheid, onderwijs, sport, wonen en zorg.

Lees meer over de meest aansprekende en/of bijzondere referenties.

Meer info

Vacatures - Werken bij Breijer.

'Happy' van werken bij Breijer

Breijer is een totaalaanbieder van technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw.

Meer over ons >> 500 collega's | Onderdeel van een familiebedrijf | Echt Rotterdams van oorsprong | Werkgebied heel Nederland

Bekijk onze vacatures

Winterschilderactie 2021 bij Breijer Schilders.
Technische Specialisatie Bouw & installatie
Nieuws

Winterschilderactie 2021 loopt tot april

Met speciale verf kan tegenwoordig ook in de winter bij lage temperaturen en weersinvloeden zowel buiten als binnen worden geschilderd.

Afgeschermd schilderen bij Breijer.
Technische Specialisatie Bouw & installatie
Nieuws

Innovatie door afgeschermd schilderwerk

Breijer maakt in slecht weer gebruik van een nieuwe methode van afgeschermd schilderen door middel van een steiger met regenkappen.

Projecten  bij breijer | Bouw, Renovatie, Techniek
Projecten Projecten Technische Specialisatie Bouw & installatie
Nieuws

Geluidsisolatie woningen Ommoord

Breijer is in 2020 gestart met kozijnvervanging en het aanbrengen van geluidwerende voorzieningen bij 55 woningen in de wijk Ommoord.