Brand- en beveiligingstechniek

Samen met onze collega's van Trigion creëren we veiligheid. En dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en data intelligentie. Als preferred partner van Trigion levert, installeert en onderhoudt Breijer alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

En vanwege de pandemie rondom Covid-19 is veiligheid ook meer dan ooit een centraal thema bij onze (potentiële) klanten. In co-creatie met partners als Hikvision en ARAS Security passen we ook thermische technologie toe voor een snelle initiële screening op koorts.

Benieuwd hoe onze brand- en beveiligingstechniek werkt?    Neem contact met ons op

Onze oplossingen

Mannelijke medewerker bezig bij de waterinstallatie

Bouwkundige brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda, waarschijnlijk ook bij die van jou. Omdat je gericht maatregelen wilt treffen en zo goed mogelijk de bouwkundige aanpassingen wilt (laten) uitvoeren die hiervoor nodig zijn.

Breijer brandbeveiliging

Brandveiligheid

Zelfs een kleine brand kan veel schade en leed veroorzaken en de continuïteit van je bedrijf in gevaar brengen. Wij helpen je graag met de optimale brandveiligheid van jouw gebouw. We leveren, installeren en onderhouden bijvoorbeeld brandblusmiddelen en noodverlichting.

Trigion Brand- en Beveiligingstechniek bij Breijer.

Beveiligingstechniek

Als erkend branddetectiebedrijf onderscheiden we ons in bouwkundige brandveiligheid en implementatie van systemen die nodig zijn voor een veilige omgeving. Denk naast gebouwbeheersing ook aan een inbraaksignaleringssysteem en een toegangscontrolesysteem. En om grip te houden op jouw beveiligingsorganisatie kies je voor een Security Management Systeem

TBBT Brandpreventie.

Brandpreventie

Trigion is sinds jaar en dag partner in brandveiligheid van talloze klanten. We hebben ruimschoots ervaring in het brandveilig maken van winkelcentra, hotels, restaurants, theaters, scholen en zorginstellingen. We verzorgen de aanleg van sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen, we bouwen schuimblusinstallaties, watermistinstallaties, blusgassystemen en we leggen netwerken aan van hydranten.

TBBT Safety Opleidingen Adviesdiensten bij Breijer.

Safety opleidingen en adviesdiensten

Veiligheid creëren, betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen.

Zo maken we bijvoorbeeld samen met jou een RI&E en geven we trainingen om jouw bedrijfshulpverleners te ondersteunen in hun vakmanschap. 

Lees meer

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Contacteer ons

Laatste nieuws, blogs & cases

Afbeelding van Shahid Talib - Algemeen directeur Breijer
Bouw & installatie
Nieuws

Shahid Talib nieuwe algemeen directeur Breijer

Sinds september staat Shahid Talib aan het roer van de technische dienstverlener Breijer, onderdeel van Facilicom Group. Een van de speerpunten van de nieuwe algemene directeur is het stimuleren van het meer integraal denken en handelen.

Elektricien van Breijer aan hetwerk aan installatie
Bouw & installatie
Nieuws

Breijer aan de slag voor Oekraïense vluchtelingen

Hennie Gieszen vierde vorig jaar zijn 40-jarig jubileum bij Breijer. Zijn ervaring kwam goed van pas toen de gemeente Vlaardingen eind maart belde. De vraag was of Breijer binnen een week een grote ruimte in het voormalige Unilevergebouw gereed kon maken voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen....

Een overzichtfoto van een ruime moderne winkelruimte met daarin winkelend publiek
Bouw & installatie
Nieuws

Mall of the Netherlands officieel geopend

Op 18 maart opende Westfield Mall of the Netherlands officieel zijn deuren. Trigion Brand en Beveiligingstechniek mocht de complete sprinklerinstallatie aanleggen. 

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.