Nog geen energielabel?
De deadline nadert...

Regel nu je energielabel

Nog geen energielabel? De deadline nadert!

De tijd raakt op...

countdownmail.com

 

Wacht niet langer en zet nu stappen om aan de labelverplichting te voldoen.

ONDERNEEM NU ACTIE

Energielabel A t/m G

Deadline: 1 januari 2023

Met ingang van 1 januari 2023 moeten kantoren energielabel C of hoger hebben. Dit geldt voor kantoorgebouwen die groter zijn dan 100 vierkante meter. Uitzonderingen zijn onder meer: monumenten, religieuze gebouwen en vastgoed dat binnen twee jaar gesloopt wordt of een herbestemming krijgt.

Wij zijn je van dienst als je nog geen energielabel hebt of een energielabel dat lager is dan C (dus: D, E, F of G). Naast het opstellen van het energielabel geven we advies over de maatregelen die nodig zijn voor de labelverplichting.

Wees snel of je bent te laat

Vanwege de korte tijd die nog rest tot de verplichting, zal er een grote vraag ontstaan naar energieadviseurs en aannemers/installateurs. Als je te lang wacht, zal een tijdige uitvoering van de maatregelen een probleem worden. Neem daarom NU actie en vraag je energieprestatieadvies aan! Contacteer ons vandaag nog zodat we je snel kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wij zijn een ervaren en uitgesproken expert op energiegebied en zijn volledig gecertificeerd. Je krijgt van ons een maatwerkadvies: het Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U). We gebruiken hiervoor de NTA 8800-berekeningsmethode. En wij zijn BRL-9500 gecertificeerd.

Wij zijn je graag van dienst met een professioneel energieprestatieadvies. Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Medewerkers energiemanagement die datarapport energiemonitoring bekijken

Yvette van Remundt
Sales Manager Energiemanagement
06 - 83 49 60 06

Of bel ons op kantoor
0495 590 500