Retail

Veilige en schone winkelomgeving

De retailmarkt bevindt zicht op een kantelpunt. Hoe zorg je ervoor dat je winkel succesvol is en blijft in de toekomst? Een veilige en schone winkel blijft één van de topprioriteiten voor winkeliers. Een omgeving waarin bezoekers optimaal kunnen genieten van de (winkel)beleving, waarin medewerkers graag werken en waarin derving tot een minimum wordt beperkt.

Kies je voor Trigion, dan kies je voor:

  • Beveiligingsoplossingen in de keten voor veiligheid en hospitality
  • Een beveiligingspartner van grote winkelketens die actief is in aansprekende winkelgebieden
  • Een speciale retail desk binnen de AlarmServiceCentrale dat op afstand kan organiseren
  • Specialisten die een schoon, heel en veilig winkelgebied faciliteren
  • Rijke geschiedenis door ruim 100 jaar kennis en ervaring in de NL Veiligheid
  • Een partner die ook oog heeft voor beveiliging in de lucht
Trigion retail benchmark

Retail Security Benchmark: ‘Winkelier ligt wakker van veiligheid personeel en klant’

Voor winkeliers heeft het onderwerp beveiliging een nieuwe betekenis gekregen. Eerder werd vooral gekeken naar de plaatsing van technologie ter voorkoming van diefstal, nu krijgt het gevoel van veiligheid onder personeel en klanten de hoogste prioriteit. Dit blijkt uit de landelijke Retail Security Benchmark 2021, onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau Markteffect in samenwerking met Trigion.

Download de benchmark

Meer weten over retail security?           Neem contact met ons op

Beveiliger spreekt door portofoon met de centrale.

Mobiel banditisme blijft issue voor winkeliers

Uit onze Retail Security Benchmark 2021 blijkt dat mobiel banditisme een belangrijk issue is voor winkeliers.  Winkeliers geven aan relatief vaak geconfronteerd te worden met vormen van mobiel banditisme.

Presikhaaf, uitreiking 5e KVO ster

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier de veiligheid van winkelgebieden, bedrijventerreinen, buitengebieden en uitgaansgebieden te verbeteren. 

Man in pak zit achter een laptop en er komt een beeld naar voren me teen slot daarop. Deze afbeelding geeft weer dat er een wachtwoord is ingevoerd.

Retail kwetsbaar voor cybercriminaliteit

Ondernemers geven minder prioriteit aan hun cyberveiligheid dan nodig, blijkt uit het nieuwe cybersecurity-rapport van ABN AMRO. Wereldwijd wordt retail relatief zwaar getroffen door cybercriminaliteit.

Collectieve Winkelontzegging | bron Trigion

Collectief winkelverbod

Wordt jouw winkelgebied onveilig gemaakt door hardnekkige overlastgevers of winkeldieven? Dan kan een collectief winkelverbod uitkomst bieden. Meer informatie via Collectiefwinkelverbod.nl.

Retail vraagt om duurzame partner in veiligheid

Je bent op zoek naar een partner die inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie? Een partner die de mens centraal stelt in (het gevoel van) veiligheid? Een partner die je helpt met toegangsvraagstukken en het monitoren en beïnvloeden van mensstromen?

Vier pictogrammen in 1 (hoofd, hersenen, vingerafdruk en drie poppetjes naast elkaar)
  • We onderscheiden ons in de menselijke factor in het veiligheidsdomein. Dat doen we mét mensen en vóór mensen, altijd in de combinatie die past bij jouw organisatie. Lees meer >
  • We komen met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek. Lees meer >
  • We voegen (data) intelligentie toe aan integrale oplossingen en bieden een totaalperspectief op veiligheid. Lees meer >
  • Naast toegangsvraagstukken hebben we ons gespecialiseerd in crowd management, het optimaal lokaliseren en monitoren van mensstromen. Lees meer >

Beveiliging voor de retail

Als veelzijdige beveiligingsorganisatie voorziet Trigion de retail van alle bekende vormen van beveiliging. Steeds vaker doen we dat met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Meer info 

Meer weten over retail security?

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Vraag een offerte aan

Nieuws, blogs en cases