Hospitality & Leisure

Onbezorgd en veilig genieten

Voor musea en andere vormen van dag- en verblijfsrecreatie, zoals evenementen, is gastvrijheid  cruciaal. Jouw gasten willen onbezorgd en veilig genieten binnen een inspirerende omgeving. Dat vraagt om een partner in beveiliging en hospitality die waarde toevoegt voor jouw organisatie en je gasten.

  • 100 jaar kennis en ervaring in NL Veiligheid
  • Unieke combinatie beveiliging en gastvrijheid
  • Flexibele en schaalbare oplossinge
  • Specialist in beveiliging musea
  • Partner voor dag- en verblijfsrecreatie
  • Integrale veiligheid evenementen

Hospitality & Leisure optimaliseert de beveiliging in jouw organisatie

Je bent op zoek naar een partner die inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie? Een partner die de mens centraal stelt in (het gevoel van) veiligheid? Een partner die je helpt met toegangsvraagstukken en het monitoren en beïnvloeden van mensstromen? Klik hieronder op de knop voor meer informatie hoe wij dit voor jouw organisatie kunnen bewerkstelligen.

Meer info

Jigseye thematiek
  • We onderscheiden ons in de menselijke factor in het veiligheidsdomein. Dat doen we mét mensen en vóór mensen, altijd in de combinatie die past bij jouw organisatie. Lees meer >
  • We komen met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek. Lees meer >
  • We voegen (data) intelligentie toe aan integrale oplossingen en bieden een totaalperspectief op veiligheid. Lees meer >
  • Naast toegangsvraagstukken hebben we ons gespecialiseerd in crowd management, het optimaal lokaliseren en monitoren van mensstromen. Lees meer >

Beveiligingsdiensten voor Hospitality & Leisure

Als veelzijdige beveiligingsorganisatie voorziet Trigion de leisure van alle bekende beveiligingsdiensten. Steeds vaker doen we dat met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Meer info 

Ook interessant

Laatste nieuws

Vrouw in zakelijke kleding rolt op rollerskates binnen op kantoor.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Nieuws

Embrace publiceert visiestuk 'Hospitality 2025'

Hospitality in 2025: hybride werken levert nieuwe kijk op hostess en thuisondersteuning. Hoe ziet hospitality 2025 eruit? Lees het hele artikel.

Laura Stein poseert in de aankomsthal van een bedrijfspand.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Blog

Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten?

De visie op hospitality verandert. Door corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten? Lees meer.

mensen van ABN AMRO brengen een toast uit op de samenwerking
Hospitality Zakelijke dienstverlening Schoonmaak Beveiliging Catering Facility Management
Nieuws

ABN AMRO kiest voor Facilicom als Soft Service Integrator

ABN AMRO en Facilicom sluiten een 5 jarige IFM-overeenkomst af voor ruim 125 kantoorlocaties van ABN AMRO in Nederland en België.