Opleidingsinstituut Trigion Academie

Een snel veranderende wereld vraagt van mensen en organisaties dat zij zich voortdurend aanpassen. Met ons eigen opleidingsinstituut Trigion Academie zorgen wij dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en ontplooien. Op maat gemaakte security opleidingen en -trainingen maken van onze vakkundige medewerkers proactieve, dienstverlenende, klant- en servicegerichte beveiligers. 

Safety opleidingen en trainingen

Naast security trainingen hebben we ook een uitgebreid aanbod safety opleidingen en – trainingen; van EHBO tot BHV en van brandbestrijding tot omgaan met een AED (automatische externe defibrillator). En ook hun VCA-certificaat halen onze medewerkers via de Trigion Academie.

Een mannelijke Trigion beveiliger

Training on the job

Omdat de praktijk de beste leerschool is, bieden we ook training-on-the-job. Onze trainers begeleiden medewerkers op de werkplek door vakkennis te delen, feedback te geven en actiepunten te benoemen. Via e-learning toetsen we regelmatig de kennis van onze medewerkers en houden we deze up-to-date.

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Trigion Academie en de opleidingen die onze mensen volgen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws, blogs & cases

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.
Beveiligingsdiensten Onderwijs Beveiliging
Referentie

Succesvolle samenwerking in het onderwijs

Een school beveiligen… daar komt heel wat bij kijken. Trigion werkt al negen jaar succesvol samen met de Onderwijs Inkoop Groep (OIG) waarbij zij het afgelopen jaar veiligheid creëren voor diverse schoolbesturen die aangesloten zijn bij de OIG. Lees meer over deze samenwerking.

...
De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.
Onderwijs Beveiliging
Blog

BHV en EHBO trainingen tijdens Corona

Het is cruciaal belang dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming, ook in de nieuwe 1.5 meter samenleving.

Groep jongeren geposeerd voor een groepsfoto in de hal van het hoofdkantoor van Facilicom Group in Schiedam.
Onderwijs Beveiliging
Nieuws

Trots op samenwerking met Hoornbeeck College

Na een succesvol eerste jaar start ook dit jaar weer een nieuwe groep enthousiaste BOL stagiaires binnen onze samenwerking met het Hoornbeeck College.