Het directieteam van Trigion

Het directieteam van Trigion bestaat uit drie leden die zich hieronder graag aan u voorstellen.

Portretfoto van Ellen Groenewoudt waarbij zij recht in de camera kijkt.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt

Ellen Groenewoudt is sinds augustus 2011 algemeen directeur bij Trigion. Hiervoor was zij jarenlang operationeel directeur van Trigion. Daarvoor beklede zij diverse leidinggevende functies voor Falck Security, het bedrijf dat Facilicom in 2005 overnam. Ellen Groenewoudt is bestuurslid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is actief binnen de Codekamer Beveiliging van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Bjorn Weertman Directeur business control

Financieel directeur Björn Weertman

Björn Weertman is directeur business control bij Trigion. Naast de financiële besturing richten Björn zicht  op ICT-ontwikkelingen en digitalisering van de organisatie. Björn komt van schoonmaakbedrijf Gom, dat net als Trigion onderdeel is van de Facilicom Group. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij het Wereld Natuur Fonds en KPN, waar hij binnen beide organisaties deel uitmaakte van het managementteam.

Arjen Kuijper directeur HR

Directeur HR Arjen Kuijper

Arjen Kuijper is sinds januari 2018 directeur HR bij Trigion. Hij heeft ruime ervaring als HR professional. Zo was hij manager HR bij diverse Philips onderdelen, coach en interim HR manager, met daarbij altijd bijzondere aandacht voor het verbeteren van bedrijfsresultaten door effectieve samenwerking, cultuur en medewerkers- en organisatie ontwikkeling. Als directeur HR is Arjen Kuijper verantwoordelijk voor de HR strategie en de continue ontwikkeling van de mens- en klantgerichte bedrijfscultuur.