Nieuws Trigion

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Beveiliging Next level beveiligen Monitoring & Response Loge op afstand Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.

Teamleider Trigion poseert voor de camera.
Next level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Frank van Hoorn

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Frank van Hoorn rondom next level beveiligen.

Man in donkerblauw pak staat geposeerd in een aankomsthal.
Hospitality & Leisure Hospitality Team Services Beveiliging
Blog

‘Welkom bij ons bedrijf. Mag ik even meten?’

Terwijl het belang van entreemanagement heel voorzichtig wordt omarmd, maakt corona een compleet andere visie op de gastvrije ontvangst noodzakelijk. Lees meer.

Mannelijke beveiliger loopt in zijn uniform door gang met een groene omgeving en belt met de centrale over de ingekomen melding via een portofoon.
Onderwijs MBO Beveiliging
Blog

Van leerstage naar betaalde baan

Gemeente Amsterdam en Trigion starten een unieke samenwerking waarbij werkzoekenden uit stadsdeel Nieuw-West stage lopen in de wijken van Nieuw-West en bij geschiktheid kans maken op een vaste baan in de beveiliging bij Trigion of één van de zusterbedrijven.  

Man in pak zit achter een laptop en er komt een beeld naar voren me teen slot daarop. Deze afbeelding geeft weer dat er een wachtwoord is ingevoerd.
Consultancy Fraude & Integriteit Cyber Security Beveiliging
Blog

Grip op cyberveilig gedrag

Hoe maak je medewerkers van organisaties weerbaarder vanuit een psychologisch perspectief?

Logo van de week van de veiligheid
Beveiliging Beveiliging
Blog

Week van de Veiligheid

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse Week van de Veiligheid weer afgetrapt door minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie).

Martijn van de Beek is directeur bij Hoffmann BV.
Fraude & Integriteit Cyber Security Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

CEO-fraude is serious business, ook voor de CFO

CEO-fraude blijft toenemen, zowel in aantallen als wat betreft de omvang. Ook CFO’s lopen gevaar. Hoe groot is de kans dat zij ermee te maken krijgen? En, hoe dit te voorkomen? “Gedrag is de sleutel.” Martijn van de Beek en Inge Wetzer van Hoffmann vertellen in samenwerking met Executive Finance over CEO-fraude.

Hoffmann | Cyberveilig gedrag
Fraude & Integriteit Cyber Security Beveiliging
Blog

Cyberveilig gedrag: waarom doen we het nou niet?

De toenemende aandacht voor de menskant van cybersecurity zal niemand ontgaan zijn. Naast het nemen van technische en organisatorische maatregelen, richten organisaties zich steeds vaker op hun werknemers. Om meer grip te krijgen op deze menskant, hebben wij de kennis van cybersecurity gecombineerd met expertise uit psychologie, de wetenschap van het gedrag. Waarom dóen mensen vaak niet wat er van ze verwacht wordt, terwijl ze wel wéten wat er van ze verwacht wordt (bewustzijn)?
 

De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.
Onderwijs Safety advies Beveiliging
Blog

BHV en EHBO trainingen tijdens Corona

Het is cruciaal belang dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming, ook in de nieuwe 1.5 meter samenleving.

Stijn Merkelbach (Trigion) en Richard Verburg (InSpark)
Consultancy Security Intelligence Beveiliging
Blog

Beter datagebruik voor Trigion door inzet uniek monitoring dashboard

In nauwe samenwerking met InSpark heeft beveiligingsbedrijf Trigion een geheel nieuw online dashboard ontwikkeld voor het monitoren van de belangrijkste KPI’s, rapportage en analyse van alle incidenten en meldingen.

Logo van de week van de veiligheid
Beveiliging Beveiliging
Blog

Week van de Veiligheid 2020

Dit jaar staat de Week van de Veiligheid in het teken van weerbaarheid. Hoe kunnen ondernemers en burgers weerstand bieden tegen criminaliteit?

Mannelijke beveiliger die in de camera kijkt.
Crowd Management Beveiliging
Blog

1,5 meter afstand op het werk: faciliteer gewenst gedrag

Door de coronacrisis is de anderhalvemetersamenleving inmiddels ‘het nieuwe normaal’. Ook voor bedrijven brengt dit de nodige uitdagingen met zich mee. 

Rood vlak met daarin veel getekende poppetjes met de titel: webinar - Sociale veiligheid en veilig gedrag.
Fraude & Integriteit Crowd Management Cyber Security Beveiligingsdiensten Beveiliging
Blog

Webinar Sociale Veiligheid en Veilig Gedrag

Bekijk ons webinar waarin een koppeling wordt gelegd tussen de veiligheidsketen en veilig gedrag binnen een organisatie.

Robot ontvangt gast
Toegang & Techniek Beveiliging
Blog

Whitepaper - Robotica in de bedrijfsbeveiliging

Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwsitem over robots of hoe robotica onze toekomst gaat vormgeven. Maar wat is echt en wat is enkel een hype? Wat mag verwacht worden van de ontwikkeling van robotica, en gaan we robots in de bedrijfsbeveiliging zien? In deze whitepaper gaat Trigion in samenwerking met DigiNova dieper in op de ontwikkeling van robotica.

Jonge man in vrijetijdskleding poseert voor een portret.
Beveiliging Consultancy Next level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Nick Geutjes

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Nick Geutjes.