Trigion Next

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt met Next de next step in beveiligingsoplossingen.

Een nieuwe manier van beveiligen

Trigion kijkt met een frisse blik naar veiligheid. Door veiligheidsvraagstukken te onderzoeken en verder te kijken dan traditionele diensten en producten, ontwikkelen we verrassende en vernieuwende beveiligingsconcepten die bijdragen aan een nieuwe manier van beveiligen. Al dan niet in directe samenwerking met klanten, toetsen we onze concepten ook in de praktijk. 

Logo Trigion Next

Unieke, innovatieve beveiligingsoplossing

Met Trigion Next bieden we je de mogelijkheid om samen te komen tot een unieke, innovatieve beveiligingsoplossing. We stellen onze expertise, geavanceerde meldkamer, innovatieve technieken en ervaren medewerkers ter beschikking en ontwikkelen samen nieuwe ideeën en concepten.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Trigion Next en de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Meer info

 

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Management & Consultancy Monitoring & Response Overheid Technologie Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.

...