Trigion Next

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt met Next de next step in beveiligingsoplossingen.

Een nieuwe manier van beveiligen

Trigion kijkt met een frisse blik naar veiligheid. Door veiligheidsvraagstukken te onderzoeken en verder te kijken dan traditionele diensten en producten, ontwikkelen we verrassende en vernieuwende beveiligingsconcepten die bijdragen aan een nieuwe manier van beveiligen. Al dan niet in directe samenwerking met klanten, toetsen we onze concepten ook in de praktijk. 

Logo Trigion Next

Unieke, innovatieve beveiligingsoplossing

Met Trigion Next bieden we je de mogelijkheid om samen te komen tot een unieke, innovatieve beveiligingsoplossing. We stellen onze expertise, geavanceerde meldkamer, innovatieve technieken en ervaren medewerkers ter beschikking en ontwikkelen samen nieuwe ideeën en concepten.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Trigion Next en de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Meer info
 

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Management & Consultancy Monitoring & Response Overheid Technologie Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.

...
Management & Consultancy Cyber Security Beveiliging
Blog

CEO-fraude; bestuurder zelf als grootste gevaar

CEO-fraude is één van de meest voorkomende vormen van internetcriminaliteit, wereldwijd wordt de schade geraamd op ongeveer 9 miljard dollar. Hoffmann geeft haar visie op het fenomeen en komen met praktische tips voor ondernemers in het kader van preventie.

Stijn Merkelbach (Trigion) en Richard Verburg (InSpark)
Management & Consultancy Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

Beter datagebruik voor Trigion door inzet uniek monitoring dashboard

In nauwe samenwerking met InSpark heeft beveiligingsbedrijf Trigion een geheel nieuw online dashboard ontwikkeld voor het monitoren van de belangrijkste KPI’s, rapportage en analyse van alle incidenten en meldingen.

Rood vlak met daarin veel getekende poppetjes met de titel: webinar - Sociale veiligheid en veilig gedrag.
Crowd Management Cyber Security Management & Consultancy Beveiliging
Blog

Webinar Sociale Veiligheid en Veilig Gedrag

Bekijk ons webinar waarin een koppeling wordt gelegd tussen de veiligheidsketen en veilig gedrag binnen een organisatie.

Hoffmann | Cyberveilig gedrag
Management & Consultancy Cyber Security Beveiliging
Blog

Thuiswerken en riskmanagement in tijden van (corona)crisis

In een tweeluik besteedt Hoffmann aandacht risico’s en maatregelen als het gaat om thuiswerken en riskmanagement in tijden van (corona)crisis.