Interim professionals

Het beveiligen van de kroonjuwelen van jouw organisatie is een complexe taak. Zeker in snelveranderende tijden sta je voor een enorme uitdaging als het gaat om risicobeheer en vooral cybersecurity. Een interim professional van Hoffmann is dan een efficiënte en effectieve oplossing.

Groeiende vraag naar veiligheidsexperts

Met een groeiend besef dat veiligheid essentieel is, neemt de vraag naar veiligheidsexperts toe. Steeds meer bedrijven, instellingen en overheden stellen daarom medewerkers aan die verantwoordelijk zijn voor veiligheid en risicobeheersing. Maar de spoeling is (nog) dun. Gekwalificeerde medewerkers met kennis van fysieke veiligheid en cybersecurity zijn schaars en ontwikkelingen gaan snel en veiligheidsnormen veranderen voortdurend. 

Meer weten over interim professionals?

Wil je meer weten over interim professionals? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Parttime of fulltime interim professional

Bij een gebrek aan gekwalificeerd personeel, kun je overwegen om veiligheidstaken en risicobeheersing te beleggen bij bestaande medewerkers. De ervaring leert echter dat het hen aan tijd én de nodige kennis en ervaring ontbreekt om dit succesvol te doen. Een parttime of fulltime interim security professional is dan een (kosten)efficiënte en effectieve oplossing. De interim professionals van Hoffmann zijn in te zetten op verschillende organisatieniveaus, voor korte of langere duur. Hoffmann biedt interim directeuren, interim (C)ISO’s, ethical hackers, interim implementation managers en (C)ISO ondersteuning.