Fraude & Integriteit

Net als iedere andere ondernemer, wil je een veilige, open werkomgeving creëren voor je personeel en voor jezelf. Je wilt dat jouw bedrijf een plek is waar mensen veilig en compliant werken. Waar geen ruimte is voor misstanden en ongewenst gedrag. Maar hoe voorkom je incidenten en wat doe je in geval van fraude, diefstal, vernieling, ongewenste intimiteiten of pesten? In samenwerking met specialisten van Hoffmann helpen we een veilige bedrijfscultuur te creëren. 

Een veilige bedrijfscultuur

Fraude, diefstal en ongewenst gedrag op de werkvloer; je wilt het met man en macht voorkomen. Toch zijn incidenten helaas niet altijd af te wenden. Bepalend voor de continuïteit van je bedrijf is hoe je met incidenten omgaat en welke vervolgmaatregelen je neemt. Samen met gerenommeerd fraudespecialist Hoffmann helpen we de schade te beperken. De onderzoekers van Hoffmann zijn ervaren, discreet en objectief. En geven je handvatten om juridisch sterker te staan. Met de garantie dat je bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Om incidenten en ongewenst gedrag te voorkomen hebben we alles in huis om samen met jou de route naar een veilige bedrijfscultuur in kaart te brengen én te bewandelen. Van onderzoek en juridische ondersteuning tot gedragsprogramma’s en advies; onze specialisten staan voor je klaar. 

Fraude & Integriteit, een veilige open werkomgeving voor jou en je medewerkers.

Een vrouw met twee mannen overleggen in een kamer over fraude.

Fraude onderzoek

Fraude wordt veelal gepleegd in de (digitale) administratie en komt in verschillende vormen voor. 

Een vrouw met twee mannen overleggen in een kamer over fraude.

Screening personeel

Hoe toetst u (potentiële) medewerkers op betrouwbaarheid?