Fraude & Integriteit

Net als iedere andere ondernemer, wil je een veilige, open werkomgeving creëren voor je personeel en voor jezelf. Je wilt dat jouw bedrijf een plek is waar mensen veilig en compliant werken. Waar geen ruimte is voor misstanden en ongewenst gedrag. Maar hoe voorkom je incidenten en wat doe je in geval van fraude, diefstal, vernieling, ongewenste intimiteiten of pesten? In samenwerking met specialisten van Hoffmann helpen we een veilige bedrijfscultuur te creëren. 

Een veilige bedrijfscultuur

Fraude, diefstal en ongewenst gedrag op de werkvloer; je wilt het met man en macht voorkomen. Toch zijn incidenten helaas niet altijd af te wenden. Bepalend voor de continuïteit van je bedrijf is hoe je met incidenten omgaat en welke vervolgmaatregelen je neemt. Samen met gerenommeerd fraudespecialist Hoffmann helpen we de schade te beperken. De onderzoekers van Hoffmann zijn ervaren, discreet en objectief. En geven je handvatten om juridisch sterker te staan. Met de garantie dat je bedrijfsvoering daar zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Om incidenten en ongewenst gedrag te voorkomen hebben we alles in huis om samen met jou de route naar een veilige bedrijfscultuur in kaart te brengen én te bewandelen. Van onderzoek en juridische ondersteuning tot gedragsprogramma’s en advies; onze specialisten staan voor je klaar. 

Fraude & Integriteit, een veilige open werkomgeving voor jou en je medewerkers.

Een vrouw met twee mannen overleggen in een kamer over fraude.

Fraude onderzoek

Fraude wordt veelal gepleegd in de (digitale) administratie en komt in verschillende vormen voor. 

Een vrouw met twee mannen overleggen in een kamer over fraude.

Screening personeel

Hoe toetst u (potentiële) medewerkers op betrouwbaarheid?

Twee mannen en een vrouw vergaderen aan tafel waarbij je meekijkt op de laptop van één van de mannen wie advies geeft aan de rest van het gezelschap.
Consultancy & Opleidingen Fraude & Integriteit Cyber Security Beveiliging
Blog

Cyberveilig gedrag: handvatten voor de praktijk

Hoffmann combineert expertise op het gebied van cybersecurity met die van psychologie. 

Acht rijen opgestapelde euro's.
Fraude & Integriteit Cyber Security Beveiliging
Blog

Kleine bedragen, grote gevolgen. Ontslag op staande voet?

In een recente zaak heeft het Hof ‘s Hertogenbosch zich uitgelaten over de volgende vraag: is het ontslag op staande voet van een monteur die voor eigen rekening oud ijzer verkoopt voor een bedrag van € 38,- rechtsgeldig?

Hoffmann | Cyberveilig gedrag
Consultancy Fraude & Integriteit Riskmanagement Cyber Security Beveiliging
Blog

Thuiswerken en riskmanagement in tijden van (corona)crisis

In een tweeluik besteedt Hoffmann aandacht risico’s en maatregelen als het gaat om thuiswerken en riskmanagement in tijden van (corona)crisis.