Consultancy en Opleidingen

Een veilige werkomgeving is een gedeelde verantwoordelijkheid van het management en medewerkers.
Hoe maak je risico’s beheersbaar, verbeter je de bedrijfscultuur en vergroot je het risicobewustzijn van medewerkers? Met leerzame workshops, consultancy en opleidingen van Trigion.

Risicobewustzijn vergroten

Bedrijfsrisico’s komen niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Al dan niet bewust, want medewerkers hebben niet altijd inzicht in de risico’s van hun gedrag. Veilig werken is niet voor iedereen de norm. En, veilig werken betekent niet voor iedereen hetzelfde. Het nut van beschermende kleding bij gevaarlijk werk is misschien duidelijker dan het nut van veilig inloggen op het bedrijfsnetwerk tijdens het thuiswerken. De consultants van Trigion en Hoffmann, helpen je graag met het beheersbaar maken van risico’s en het risicobewustzijn van medewerkers te vergroten. Ook bij de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen kun je rekenen op het advies van onze ervaren beveiligingsspecialisten.

Meer weten over consultancy en opleidingen?

Wil je meer weten over consultancy en opleidingen?  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Twee mannen en een vrouw vergaderen aan tafel waarbij je meekijkt op de laptop van één van de mannen wie advies geeft aan de rest van het gezelschap.

Advies, training en opleiding

Onze ervaren specialisten helpen graag met het beheersbaar maken én houden van jouw risico’s. We beschikken over meer dan 100 specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek, ICT-security en strategisch risicomanagement én hebben kennis van nagenoeg elke sector. De samensmelting van Trigion Recherche, Consultancy & Training en Hoffmann Bedrijfsrecherche plaatst ons in een unieke positie. Zo slaan we regelmatig de handen ineen om leerzame workshops, trainingen en opleidingen te verzorgen.