Track & Trace binnen de beveiligingswereld

Benieuwd hoe Track & Trace technologieën jouw veiligheid en efficiëntie kunnen verbeteren? Track & Trace systemen zijn essentieel voor het real-time monitoren van zowel personen als waardevolle goederen. Met GPS tracking ben je altijd op de hoogte van de actuele situatie.

Toepassingen van Track & Trace

Track & Trace en GPS trackers zijn niet meer weg te denken uit de moderne beveiliging. Deze systemen worden gebruikt in diverse sectoren zoals transport, logistiek en persoonlijke veiligheid. Ze stellen je in staat om alles, van vrachtwagens tot aan kostbare objecten, effectief te volgen. Ook worden ze ingezet voor werknemers die alleen werken, waarbij een paniekknop directe assistentie biedt in noodsituaties.

Meer weten over track & trace?

Wil je meer weten over track & trace van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Voordelen van Track & Trace

Waarom zou je kiezen voor Track & Trace? De voordelen zijn duidelijk: 

  • verhoogde veiligheid;
  • preventie van diefstal;
  • efficiëntie in je operaties.

Met geo-fencing kun je virtuele grenzen instellen die een alert geven als deze worden overschreden, wat essentieel is voor zowel diefstalpreventie als veiligheidsmanagement.

meldkamer

Technologie en innovatie

De technologie achter Track & Trace systemen, inclusief GPS ontvangers, is geavanceerder dan ooit. Deze apparaten verzamelen en verzenden gegevens naar een centraal systeem waar ze worden geanalyseerd. Dit biedt niet alleen real-time locatiegegevens, maar ook waardevolle inzichten die kunnen helpen bij het nemen van strategische beslissingen.

Voor wie en wanneer

GPS tracking systemen zijn bijzonder nuttig voor bedrijven die met kostbare goederen werken of waarbij personeel blootstaat aan potentiële risico's. Denk aan magazijnmedewerkers, logistiek medewerkers, thuishulpverleners, beveiligers, onderhoudsmonteurs en artsen. De systemen bieden de tools die je nodig hebt om zowel efficiëntie als veiligheid te garanderen.

TrigiLinQ, beveiliging voor alleenwerkers

Trigion, met het TrigiLinQ-systeem, biedt een geavanceerde oplossing voor de beveiliging van alleenwerkers. Dit systeem verbindt werknemers direct met onze alarmcentrale via hun persoonlijke veiligheidstracker, waardoor bij een druk op de alarmknop hulp wordt ingeschakeld. Dit is slechts een voorbeeld van hoe wij bij Trigion continu innoveren om de veiligheid en efficiëntie voor onze klanten te maximaliseren.

Beveiliger met portofoon

Kostbare goederen volgen met Track en Trace van Trigion

Waar je anders verplicht bent een begeleider in te zetten, kun je volstaan met het track en trace systeem van Trigion voor transport van waardevolle goederen. Het systeem genereert automatisch een alarm zodra het object zich buiten een vooraf bepaald gebied begeeft (geo-fencing). De centralist in de meldkamer ziet op het scherm meteen een nauwkeurige plaatsbepaling en kan onmiddellijk ingrijpen. Ook verzekeraars zien steeds vaker de meerwaarde in van track en trace en sommigen stellen het zelfs al verplicht.

Ga vandaag nog voor Track en Trace

Door te kiezen voor Trigion en onze geavanceerde Track & Trace oplossingen, zorg je voor een veiligere en efficiëntere toekomst. Heb je interesse of wil je meer weten?