Specifieke corona-oplossingen

De actuele crisis en de stapsgewijze opschaling naar een ‘nieuw normaal’ houdt veel organisaties bezig. Natuurlijk wil iedere organisatie graag haar medewerkers weer verwelkomen en haar relaties een warm welkom bieden. Maar hoe doe je dat veilig en verantwoord?

Naast onze reguliere ‘smart hospitality solutions’, zoals digitale bezoekregistratie en virtuele receptie, bieden we ook een aantal slimme technische oplossingen die bijdragen aan een veilige en verantwoorde opschaling:

De bezettingsbarometer

Met onze bezettingsbarometer bieden we medewerkers, bezoekers en receptiemedewerkers realtime inzicht in de bezettingsgraad van panden en/of verdiepingen en tonen we met een eenvoudige kleurcodering of het verstandig is om naar binnen te gaan.

De ontvangstrobot

Robots zijn ongevoelig voor het coronavirus. Een robot kan zodoende een veilige aanvulling zijn op het receptieteam. Onze ontvangstrobot kan naast reguliere ontvangsttaken ook heldere instructies geven over aangepaste richtlijnen en aanwijzingen geven over te volgen looproutes.

Koortsscreening met thermische camera's

Thermische camera’s zijn gemeengoed in beveiligingsland. Ze leggen warmtebeelden van een situatie vast. Toegepast bij de ontvangst kunnen deze camera’s ook worden ingezet om een initiële koortsscreening te doen.

Meer weten over hospitality?

Wil je meer informatie over onze vernieuwende ‘smart hospitality’ dienstverlening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.