7 Hospitality-oplossingen voor hybride werken

De tijd van fulltime kantoorfuncties komt niet meer terug, nu thuiswerken vaste voet aan de grond heeft. Maar de eisen die bezoekers aan de hospitality van bedrijven en organisaties stellen worden steeds hoger. Kan het tegelijkertijd, de hospitality optimaliseren en flexibel blijven met de personele bezetting? Bij Embrace wel. Onze visie op de toekomst hebben we vertaald in innovatieve concepten en Smart Hospitality oplossingen voor jouw uitdagingen en vraagstukken.

Embrace helpt jou met…

Wel of niet minder thuiswerken: het heeft direct effect op het aantal mensen in een gebouw. Maar ook bij een onregelmatige bezetting kan je hospitality-niveau op peil blijven: met smart hospitality, de inzet van slimme technologie die ondersteunt. Door de flexibele inzet van mensen blijven de kosten meebewegen met de situatie ter plaatse. In ons e-zine lees je hoe onze oplossing wordt vormgegeven en jij door middel van smart hospitality kan inspelen op wisselende bezoekersstromen.

Cruciaal in het ontvangstproces: de hostess. Maar nog té vaak kan die hostess er niet alles aan doen om gastvrij te zijn. Technologie met een ‘human touch’ maakt het verschil. Zo heeft een hostess meer tijd en aandacht voor persoonlijk contact, kan ze actiever aan de slag en is er zelfs ruimte voor eventuele extra taken. Activeer de hostess achter de receptie met technologische innovaties.

Wil je naar ‘hospitality next level’ maar merk je aan alles dat je nog steken laat liggen? Maak de ontvangst (en het vertrek) smart. Met oplossingen in elke fase van de visitor journey. Voor veel routinematige werkzaamheden is er een goed of zelfs beter alternatief.

Het is het ideale scenario: hospitality niet langer vastgelegd in protocollen en procedures maar in het hart van al je facilitaire medewerkers. Vanuit één hospitality-visie. Embrace helpt je dit te bewerkstelligen.

Als je mensen thuis werken, zijn ze dan nog wel onderdeel van je bedrijf? Ervaren ze nog wel je hoge standaarden op het gebied van hospitality? Wel met Smart Hospitality. Creëer meer hospitality-momenten in een hybride werkomgeving.

Je wilt bezoekers gastvrij ontvangen. Maar je wilt ook graag weten wie je over de vloer hebt. Met Embrace en Trigion als onderdeel van één organisatie is die vraag ‘dubbel’ gewaarborgd. Zo laat je veiligheid voor bezoekers hand in hand gaan met gastvrijheid.

Hoger scoren op hospitality begint met resultaten meetbaar maken. Het Smart Hospitality concept van Embrace brengt zwart op wit inzicht in verbetermogelijkheden. Deze inzichten helpen je om continu te verbeteren.

Embrace en Smart Hospitality

Meer gemak, aan betere faciliteiten en aan een veilige en verantwoorde ontvangst? Met onze Smart Hospitality Solutions is dat absoluut mogelijk, mét behoud van de ons kenmerkende warme glimlach. We bieden diverse functionaliteiten die zorgen voor meer gemak voor de opdrachtgever én bezoekers. Dit doen via ons digitale hospitality platform. Onder deze functionaliteiten vallen bijvoorbeeld digitale bezoekersregistratie, virtuele receptiediensten en het meten van beleving.

Ook bieden bieden we nog een aantal specifieke oplossingen, die in coronatijd een stapsgewijze opschaling makkelijker maken, zoals onze bezettingsbarometer. Lees snel meer over onze functionaliteiten en diensten.

Een laptop met daarop een preview van het e-zine over hospitality oplossingen voor hybride werken.

Lees meer over onze concrete en effectieve oplossingen

Je vindt de antwoorden in ons speciaal ontwikkelde e-zine. Ontdek de visie van Embrace op hybride werken en lees meer over onze concrete en effectieve oplossingen.

Bekijk ons e-zine

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Meer weten over hospitality?

Wil je meer weten over hospitality services van Embrace? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.Neem contact met ons op