Hospitality Host

Dat vriendelijke gezicht bij de receptie. Die attente gastvrouw bij de entree. Medewerkers die geen host spelen, maar het zijn. Onze ervaren Hospitality Hosts zijn ware experts op het gebied van entree en ontvangstmanagement. Embrace  heeft  al jarenlang Hospitality Hosts bij uiteenlopende bedrijven en organisaties.

De Hospitality Host is het eerste aanspreekpunt, heet de bezoeker welkom en geeft zo nodig een advies mee, bijvoorbeeld over het aanmeldproces  of de looproutes binnen het pand. Ook in uitzonderlijke situaties, zoals tijdens de verbouwing van een pand, is de Hospitality Host de spil in de entreehal.

De uitvoering en invulling van de werkzaamheden variëren per opdrachtgever, afhankelijk van de focus en thema’s van de klant. Is het thema feeling safe & secure voor jou als opdrachtgever erg belangrijk en is het gewenst om een host in te zetten die oog heeft voor veiligheid? Dan zorgen wij dat de host in het bezit is van diploma’s en certificaten van een aantal veiligheid gerelateerde opleidingen. Voor onze opdrachtgevers die zich richten op bringing a smile bij elke bezoeker, wordt de functie ingericht met extra focus op hospitality. 

De invulling van deze flexibele functie is dus afhankelijk van de organisatie, situatie, locatie en de behoefte van jou als opdrachtgever. De Hospitality Host of Safety Host heeft een gastvrije en proactieve rol bij het benaderen van jouw medewerkers en bezoekers. 

Lees hier meer over de inzet van de Hospitality Host ten tijde van corona.

Meer weten over hospitality?

Wil je meer weten over hospitality services van Embrace? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.