Over Embrace Hospitality Services

Embrace omarmt opdrachtgevers

Embrace staat voor beleving. Een beleving die begint bij een gastvrije entree voor medewerkers, bezoekers en gasten op een locatie. Specialisten in hospitality die we zijn, begrijpen we wat er komt kijken om in elke zakelijke omgeving het verschil te maken. Dat doen we met passie, met betrokkenheid, met empathie. Voor iedere locatie in Nederland en voor elke opdrachtgever bieden we een ontvangst met meerwaarde voor iedere bezoeker. Met een warme, persoonlijke ontvangst voegen we waarde toe aan hun bezoek. Door een medewerker een prettige werkdag te wensen, door een sollicitant gerust te stellen en persoonlijk te informeren, door een leverancier geautomatiseerd toegang te verlenen, door een klant extra service en comfort te bieden. Het is die meerwaarde waardoor ze een veilig, onbezorgd gevoel hebben, hun bezoekreis vlot en efficiënt verloopt, ze met een lach op hun gezicht aan de vergadering beginnen en misschien wel dat ene magische moment ervaren, dat hun verwachting overtreft en écht een verschil maakt.
Welke belofte wil jij aan jouw bezoekers en medewerkers doen?

Eén concept, in elke situatie op maat ingevuld

Wat Embrace uniek maakt is ons totaalconcept in entreemanagement. En wat Embrace flexibel maakt is dat elke opdrachtgever zelf bepaalt hoe dat concept eruitziet. Waar ook in Nederland. Met een landelijke dekking kan Embrace op iedere locatie de ontvangst een extra boost geven.

Onze afkomst bewijst het

Embrace is onderdeel van Facilicom Group, een van de grootste facilitaire dienstverleners in Nederland. Facilicom Group bestaat uit verschillende bedrijven die één missie delen: samen werken aan een inspirerende werk- en leefomgeving voor iedereen. Daar past een concept als Embrace naadloos in. Niet alleen omdat we al vele decennia ervaring hebben op dit gebied. Maar ook omdat we met onze partnerbedrijven – ook van buiten onze organisatie – een compleet dienstenpakket bieden om de ontvangst te optimaliseren. Van beveiliging en schoonmaak tot catering en bouw.

Meer weten over hospitality?

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Contact Embrace

Laatste nieuws, blogs, cases