Verkeersbegeleiding

Nederland wordt voller en drukker en dat brengt de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Verkeersbegeleiding is een vak en wij leveren vakmensen in verkeer. Met ruim 500 beroepsverkeersregelaars door het hele land in vaste dienst, zorgen we dat de doorstroming en veiligheid ook bij jou optimaal is. 

Verkeersregelaar in oranje en geel uniform steekt zijn hand omhoog en houdt een auto tegen.

Dit doet de verkeersregelaar

Een verkeersregelaar reguleert en bevordert verkeersstromen, zowel in binnenstedelijk als buitenstedelijk gebied. Je zet een verkeersregelaar dus bij voorkeur in om het autoverkeer, fietsverkeer en voetgangersverkeer te verwijzen naar de juiste richting bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Ook op bouwlocaties kun je verkeersregelaars inzetten als portier of poortwachter. Het is dan de verkeersregelaar die de verkeersstromen reguleert in en rondom het bouwterrein en zorg draagt voor de toegangsregistratie, toegangspoort en passenuitgifte. Verkeersregelaars kunnen ook ingezet worden ter ondersteuning van het toezicht op naleving van coronamaatregelen.

Meer weten over verkeersbegeleiding?

Wil je meer weten over verkeersbegeleiding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Niet verplicht, wel verstandig

Wettelijk gezien ben je niet verplicht een verkeersregelaar in te zetten. Toch eist de overheid bij werkzaamheden een grote mate van risicobeperking, reductie van geluid en een optimale verkeersdoorstroming. Deze eisen staan beschreven in diverse richtlijnen, normen en certificeringen, van de overheid bij het uitvoeren van haar uitbestede diensten. Bijvoorbeeld als aanvulling op de CROW-richtlijn 96b of als extra aanvulling op tijdelijke verkeersmaatregelen bij wegwerkzaamheden. Verkeersregelaars zijn de extra ogen op de weg die medewerkers in het werkvak niet hebben. De verkeersregelaars begeleiden in dit geval verkeersstromen om het werkvak heen of richting de omleidingsroute.
Gediplomeerde, representatieve professionals

Onze verkeersregelaars zijn goed opgeleide en gediplomeerde professionals. We noemen ze dan ook niet voor niks beroepsverkeersregelaars. Stuk voor stuk begrijpen ze hoe verkeersdeelnemers en bezoekers van evenementen zich bewegen en gedragen. Expertise zetten ze snel om in daadkrachtig en adequaat handelen. Ze zijn representatief en melden zich tijdig en goed voorbereid op jouw locatie. Of het nu gaat om de inzet op evenementen, bij wegwerkzaamheden of tijdens treinstremmingen: met de inzet van onze beroepsverkeersregelaars ben je verzekerd van veiligheid in het verkeer.

Mannelijke beveiliger in uniform loopt in de centrale hal van de Jaarbeurs Utrecht.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Gunning beveiliging Schiphol Zuid en –Oost

Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund. 

...
Een groep mannen en vrouwen in zakelijke kleding staan geposeerd in een zaal op Schiphol Amsterdam met een certificaat in hand.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Trigion tekent raamovereenkomsten voor beveiligingsdiensten van Schiphol Group

Op 12 december 2019 hebben Ellen Groenewoudt en Lex Visser, namens Trigion, de raamovereenkomsten Beveiligingsdiensten 2020 van Schiphol Group getekend.

IoT Challenge Vodafone Next Web | header Vodafone
Next Level beveiligen Verkeer & Logistiek Monitoring & Response Beveiliging
Blog

IoT Challenge mobiliteit luchthavens

Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 passagiers met een mobiliteitsbeperking hulp om van A naar B te komen. Dankzij Internet of Things komen passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar.

iCentrale | Weg%20en%20wagen.jpg
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Weg & Waterhuis de Langebalk in Heerhugowaard officieel geopend

De bediencentrale in Heerhugowaard is klaar om bruggen op afstand te bedienen. 

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.
Verkeer & Logistiek Verkeer & Logistiek Beveiliging
Referentie

iCentrale: slim combineren en integreren

Drie actuele ontwikkelingen over de meldkamer van de toekomst.

...