Verkeers- & Vervoersmanagement

Bij een veilige werkomgeving hoort ook een optimale bereikbaarheid. Of het nu gaat om bouw- en infraprojecten, evenementen of openbaar vervoer, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk. Bijvoorbeeld met de inzet van onze goed opgeleide en gediplomeerde beroepsverkeersregelaars, ben je verzekerd van verkeersveiligheid in en rond jouw werkomgeving.

Veilige werkomgeving en optimale bereikbaarheid

Je wilt dat je medewerkers veilig hun werk kunnen doen. Of dit nu is tijdens wegwerkzaamheden, op een bouwterrein, bij een evenement of bij werkzaamheden aan het spoor. Je wilt ook dat klanten, leveranciers en bezoekers zich veilig kunnen bewegen. Met de experts van Traffic Support, onderdeel van Trigion, kun je rekenen op verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, ondersteuning bij evenementen en begeleiding van bezoekers, en een goede doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden.  

Een verkeersbegeleider in een oranje en blauw uniform plaatst een verkeersrek op de straat.

Bouw- en infra

Onze verkeersregelaars zijn onmisbaar voor een veilige en optimale verkeersdoorstroming.

verkeersregelaar in fluor kleding met gespreide armen

Evenementen

Onze professionele verkeersregelaars geven richting en leiden alle bezoekersstromen in goede banen.

Groep mensen die aan het wachten zijn voor een bus.

Openbaar vervoer

Je kunt bij ons terecht voor touringcars en de coördinatie ter plaatse. 

Meer weten over verkeers- & vervoersmanagement?

Wil je meer weten over verkeers- & vervoersmanagement? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Verkeersplan

Ook als je nog niet weet wat je kunt verwachten, geven we je graag inzicht in verkeersstromen en het en de bewegingen van bezoekers. Oftewel, we maken een verkeersplan voor je. Zeker bij de organisatie van evenementen is een verkeersplan essentieel. We kijken samen naar de verwachte omvang van verkeers- en vervoersstromen, de te reserveren parkeercapaciteit en bewegwijzering. Vervolgens maken we een inschatting van het aantal verkeersregelaars en parkeerbegeleiders dat nodig is om bezoekers snel en veilig hun bestemming te laten bereiken. Ook een eventuele omleidingsroute en de bewegwijzering regelen wij voor je. Denk aan gele, tijdelijke bebording, flexibele draaipijlen en tekstwagens of –karren die eenvoudig met een smartphone zijn te bedienen.

Mannelijke beveiliger in uniform loopt in de centrale hal van de Jaarbeurs Utrecht.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Gunning beveiliging Schiphol Zuid en –Oost

Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund. 

Een groep mannen en vrouwen in zakelijke kleding staan geposeerd in een zaal op Schiphol Amsterdam met een certificaat in hand.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Trigion tekent raamovereenkomsten voor beveiligingsdiensten van Schiphol Group

Op 12 december 2019 hebben Ellen Groenewoudt en Lex Visser, namens Trigion, de raamovereenkomsten Beveiligingsdiensten 2020 van Schiphol Group getekend.

IoT Challenge Vodafone Next Web | header Vodafone
Next Level beveiligen Verkeer & Logistiek Monitoring & Response Beveiliging
Blog

IoT Challenge mobiliteit luchthavens

Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 passagiers met een mobiliteitsbeperking hulp om van A naar B te komen. Dankzij Internet of Things komen passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar.