Remote verkeersmanagement (iCentrale)

Het verkeer in jouw gemeente op gang en veilig houden is elke dag weer een belangrijke en grote verantwoordelijkheid. Met onze slimme, geïntegreerde iDiensten nemen wij deze taak graag op ons. We managen het verkeer, bedienen en bewaken dagelijks bruggen en sluizen in steeds meer delen van Nederland.

iCentrale: alle techniek ineen én trigger based

Wie goed kijkt naar het beheer van weg- en waterverkeer in Nederland, ziet dat er nog veel winst te behalen valt. Met de introductie van de iCentrale bieden wij landelijke, centrale iDiensten die inspelen op de snel stijgende intensiteit en complexiteit van het verkeer en vervoer. Ook in jouw gemeente. Het initiatief voor de iCentrale namen wij in 2017 toen we voorstelde om, voor de beveiliging van het Amstel Aquaduct en de Abdijtunnel, alle gebruikte techniek tot één geheel te maken én ‘trigger based’. De iCentrale zorgt ervoor dat alle data uit alle sectoren met de juiste ‘vertaling’ in de multi-domein-centrale terecht komt. Operators krijgen voortaan meldingen compleet met bedieninstructies voorgeschoteld, zodat zij snel en efficiënt beslissingen kunnen nemen. Het is niet nodig om eerst uit te zoeken wat er moet gebeuren en hoe. Daardoor zijn minder kennis en ervaring nodig en kunnen operators breder en flexibeler worden ingezet om incidenten snel en veilig af te handelen.

Diensten combineren en maximaliseren

Deze  relatief nieuwe manier van werken vereist deskundigheid van ons als leveranciers, maar ook van jou als afnemer. Om het je gemakkelijker te maken, kun je in het ‘contractenbuffet’ kennismaken met best practices. Zoek je een doorstroomdienst, dan krijg je alle relevante voorbeelden te zien. Je kunt ook iDiensten combineren om zo te komen tot de maximale oplossing voor jouw vraag. En met een abonnement betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Je kiest voor een hoog vast recht en lage gebruikskosten of andersom. De enige voorwaarde is dat aan te sluiten bruggen, sluizen en tunnels voldoen aan onze technische eisen. Maar ook daar ondersteunen we je graag bij.

iCentrale, slimme oplossingen voor verkeer, transport en veiligheid

Mannelijke beveiliger in uniform loopt in de centrale hal van de Jaarbeurs Utrecht.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Gunning beveiliging Schiphol Zuid en –Oost

Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund. 

Een groep mannen en vrouwen in zakelijke kleding staan geposeerd in een zaal op Schiphol Amsterdam met een certificaat in hand.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Trigion tekent raamovereenkomsten voor beveiligingsdiensten van Schiphol Group

Op 12 december 2019 hebben Ellen Groenewoudt en Lex Visser, namens Trigion, de raamovereenkomsten Beveiligingsdiensten 2020 van Schiphol Group getekend.

IoT Challenge Vodafone Next Web | header Vodafone
Next Level beveiligen Verkeer & Logistiek Monitoring & Response Beveiliging
Blog

IoT Challenge mobiliteit luchthavens

Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 passagiers met een mobiliteitsbeperking hulp om van A naar B te komen. Dankzij Internet of Things komen passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar.