Bedienen bruggen & sluizen

Nederland is een waterrijk land met veel waterwegen en dus ook bruggen, sluizen en veerponten. Het bedienen van deze bruggen, sluizen en ponten is en blijft mensenwerk. Bij ons kan je terecht voor volledig opgeleide brug- en sluiswachters die in heel Nederland inzetbaar zijn.

Conform Nautische Leerlijnen

Via Trigion vind je medewerkers die opgeleid zijn conform de Nautische Leerlijnen en volledig gecertificeerd zijn om iedere brug en sluis in Nederland te bedienen. Onze brug- en sluiswachters zijn flexibel en op afroep in te zetten, als aanvulling op eigen personeel of voor de volledige bediening van brug, sluis of veerpont. Samen vinden we de oplossing die bij je past. 

Meer weten over bedienen van bruggen en sluizen?

Wil je meer weten over het bedienen van bruggen en sluizen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Trigion & City360, partners in brugbediening

Website City360

Mannelijke beveiliger in uniform loopt in de centrale hal van de Jaarbeurs Utrecht.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Gunning beveiliging Schiphol Zuid en –Oost

Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund. 

Een groep mannen en vrouwen in zakelijke kleding staan geposeerd in een zaal op Schiphol Amsterdam met een certificaat in hand.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Trigion tekent raamovereenkomsten voor beveiligingsdiensten van Schiphol Group

Op 12 december 2019 hebben Ellen Groenewoudt en Lex Visser, namens Trigion, de raamovereenkomsten Beveiligingsdiensten 2020 van Schiphol Group getekend.

IoT Challenge Vodafone Next Web | header Vodafone
Next Level beveiligen Verkeer & Logistiek Monitoring & Response Beveiliging
Blog

IoT Challenge mobiliteit luchthavens

Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 passagiers met een mobiliteitsbeperking hulp om van A naar B te komen. Dankzij Internet of Things komen passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar.