Toegangscontrole

Je wilt grip houden op wie, wanneer en waar je bedrijf binnengaat. Maar ook wie er naar binnen mág. Trigion helpt je via een toegangscontrolesysteem alle toegangen te controleren en toegangsinformatie en persoonsgegevens te registeren. 

Gecontroleerd toegangsbeheer

Toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van beveiliging. Je zet het in om je bedrijf en bedrijfseigendommen te beschermen. Trigion biedt verschillende vormen van toegangsbeheer en gebruikt daarbij geavanceerde technische oplossingen. 

Meer weten over toegangscontrole?

Wil je meer weten over toegangscontrole van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Flexibele en schaalbare oplossingen

We bieden altijd toegangscontrole die geheel afgestemd is op jouw situatie. Via videosystemen met intelligente camera’s, bewegingsmelders of warmtemeters en geluidssensoren. Of we ondersteunen je op locatie met de inzet van thermische technologie. Onze oplossingen zijn altijd een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie en flexibel en schaalbaar. Via intelligente camera’s meten we real-time aanwezigheid, waardoor je in één oogopslag ziet hoeveel personen er in de ruimte zijn. Het camerasysteem is in te stellen op een maximum aantal mensen dat in een ruimte aanwezig mag zijn. De camera maakt vervolgens continu inzichtelijk hoeveel personen er in de ruimte aanwezig zijn. Binnen het systeem kunnen de camera’s meerdere in- en uitgangen beheren.