Security Management Systemen

Wil je grip houden op jouw beveiligingsorganisatie? Kies dan voor een Security Management Systeem (SMS). Een SMS helpt bij het monitoren, analyseren en vertalen van data naar informatie. Waardevolle informatie, die de systemen nog intelligenter en effectiever maakt en je beveiligingsniveau verhoogt.

Slimme, integrale beveiliging

Een Security Management Systeem zorgt voor een slimme, integrale beveiliging van jouw organisatie. Door toegangscontrole-, inbraak- en videosystemen te koppelen aan het SMS, werken zij samen en kun je ze centraal bedienen vanuit het SMS. Denk aan het beheer van toegangspassen in combinatie met het toegangscontrolesysteem: is iemand uit dienst, dan wordt hij ook direct verwijderd uit het toegangssysteem. Gaat een medewerker een ruimte binnen, dan wordt automatisch het alarm uitgeschakeld. Door optimale inzet van Security Management Systemen zijn bezoekersstromen beheersbaar. Met de informatie uit Security Management Systemen kun je gericht actie ondernemen, bijvoorbeeld het opschalen van je beveiligingsmaatregelen.

Meer weten over security management systemen?

Wil je meer weten over security management systemen van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

PSIM+ oplossingen

Uiteraard werken wij met een SMS, en wel met een Physiscal Security Information Management (PSIM). Een PSIM is ideaal voor organisaties met risicovolle processen en een grote kans op crisissituaties. Maar ook als je dagelijkse processen wilt vertalen naar automatische workflows, is een PSIM de perfecte oplossing. Trigion werkt met PSIM+ oplossingen voor de integratie van gebouwen, communicatie, beveiliging en IT-infrastructuren, die voorzien in verbinding met hoogwaardige mission control systemen.

Trainingsunit Safety Opleidingen onderweg naar trainingslocatie
Brand- en beveiligingstechniek Beveiliging
Nieuws

Trigion Brand- en beveiligingstechniek verkoopt Trigion Safety Opleidingen

Per 28 juni 2022 neemt IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu BV) alle activiteiten van Trigion Safety Opleidingen (TSO) over.

Beveiliger van Trigion die vrouw vriendelijk aanspreekt
Beveiligingsdiensten Beveiliging
Nieuws

Nieuwe arbeidsmarktcampagne Trigion

Ook de beveiligingsbranche heeft te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Trigion lanceert de arbeidsmarktcampagne: Trigion. De veilige keuze.

Accountmanager Timo Groeneveld Trigion Brand- en Beveiligingsdiensten
Brand- en beveiligingstechniek Beveiliging
Nieuws

6 vragen aan... Timo Groeneveld

Met Trigion Next stellen we onze expertise ter beschikking en ontwikkelen we samen met onze collega’s nieuwe ideeën en concepten.  Vandaag stellen we 6 vragen aan collega: Timo Groeneveld