Security Management Systemen

Wil je grip houden op jouw beveiligingsorganisatie? Kies dan voor een Security Management Systeem (SMS). Een SMS helpt bij het monitoren, analyseren en vertalen van data naar informatie. Waardevolle informatie, die de systemen nog intelligenter en effectiever maakt en je beveiligingsniveau verhoogt.

Slimme, integrale beveiliging

Een Security Management Systeem zorgt voor een slimme, integrale beveiliging van jouw organisatie. Door toegangscontrole-, inbraak- en videosystemen te koppelen aan het SMS, werken zij samen en kun je ze centraal bedienen vanuit het SMS. Denk aan het beheer van toegangspassen in combinatie met het toegangscontrolesysteem: is iemand uit dienst, dan wordt hij ook direct verwijderd uit het toegangssysteem. Gaat een medewerker een ruimte binnen, dan wordt automatisch het alarm uitgeschakeld. Door optimale inzet van Security Management Systemen zijn bezoekersstromen beheersbaar. Met de informatie uit Security Management Systemen kun je gericht actie ondernemen, bijvoorbeeld het opschalen van je beveiligingsmaatregelen.

Meer weten over security management systemen?

Wil je meer weten over security management systemen van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

PSIM+ oplossingen

Uiteraard werken wij met een SMS, en wel met een Physiscal Security Information Management (PSIM). Een PSIM is ideaal voor organisaties met risicovolle processen en een grote kans op crisissituaties. Maar ook als je dagelijkse processen wilt vertalen naar automatische workflows, is een PSIM de perfecte oplossing. Trigion werkt met PSIM+ oplossingen voor de integratie van gebouwen, communicatie, beveiliging en IT-infrastructuren, die voorzien in verbinding met hoogwaardige mission control systemen.

Accountmanager Timo Groeneveld Trigion Brand- en Beveiligingsdiensten
Brand- en beveiligingstechniek Beveiliging
Nieuws

6 vragen aan... Timo Groeneveld

Met Trigion Next stellen we onze expertise ter beschikking en ontwikkelen we samen met onze collega’s nieuwe ideeën en concepten.  Vandaag stellen...

: De zorgfiets is de eerste Nederlandse connected e-bike, zo zetten Trigion en Zorgfiets.nl ook de veiligheid van zorgmedewerkers centraal.
Beveiligingsdiensten Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Eerste Nederlandse connected e-bike een feit

Trigion en Zorgfiets.nl slaan de handen ineen om veiligheid en mobiliteit te verbeteren en zo een veiligere en mobielere leefomgeving te creëren...

Young Professional: Charissa van Kuijk
Beveiligingsdiensten Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Charissa van Kuijk

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Charissa van Kuijk.