Inbraakbeveiliging

Hoe goed is jouw (bedrijfs)pand beveiligt tegen inbraak? Goede beveiliging bestaat uit meer dan alleen een inbraaksignaleringssysteem en daarom levert, installeert en onderhoudt Trigion systemen voor inbraakpreventie. Ook systemen die niet door ons zijn geleverd.

Inbraakbeveiliging op maat

Omdat geen bedrijf of situatie hetzelfde is, leveren wij altijd maatwerk. Wil je een akoestisch en optisch alarm dat ongenode gasten afschrikt, of liever een stil alarm? Alle signaleringssystemen kunnen worden aangesloten op onze AlarmServiceCentrale. Daarbij is het mogelijk om alle beveiligingssystemen te integreren tot één intelligent securitymanagementsysteem. Zodra centralisten een alarmmelding binnenkrijgen van jouw beveiligigingssysteem, kunnen zij deze via camerabeelden en/of spreek-luisterverbindingen direct verifiëren. Is er sprake van een calamiteit, dan zet de centralist snel de opvolging in die we met jou overeengekomen zijn. Onze systemen genereren ook data die we analyseren en inzetten om het aantal (loze) meldingen te reduceren. 

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Meer weten over inbraakbeveiliging?

Wil je meer weten over inbraakbeveiliging van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

BORG-certificaat

Bij inbraakbeveiliging gaat het om het totaal aan mankracht en middelen. Degelijk hang- en sluitwerk, inbraakwerende deuren, poorten en slagbomen zijn van even groot belang als technologie en mankracht. Ook daarbij adviseren wij je graag. De beveiligingssystemen die wij toepassen voldoen bij voorkeur aan de voorschriften van de Nationale Beoordelingsrichtlijn voor het BORG procescertificaat voor ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van inbraakbeveiliging.