Gebouwbeheersing

Nieuwe technologieën bieden steeds meer mogelijkheden. Daar maken we bij Trigion dankbaar gebruik van. Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Wij creëren veiligheid altijd door techniek te combineren met menskracht en (data)intelligentie.

Unieke oplossingen

Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij we fysieke dienstverlening combineren met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie, jouw situatie, met een structureel of meer flexibel en tijdelijk karakter. Oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en mensen. Oplossingen waarin bijvoorbeeld beveiligingstechniek wordt geïntegreerd en ontsloten in een Security Management Systeem (SMS). Onze vakbekwame en ondernemende professionals  staan voor je klaar om je in iedere fase van het proces te ondersteunen, van advies tot realisatie, management, beheer en onderhoud. Zowel uit eigen middelen als met onze toonaangevende partners, hebben we een brede basis aan middelen beschikbaar waarop je kunt vertrouwen.

Meer weten over gebouwbeheersing?

Wil je meer weten over gebouwbeheersing van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Wat mag je verwachten van gebouwbeheersing?

Als erkend branddetectiebedrijf onderscheiden we ons in bouwkundige brandveiligheid en implementatie van systemen die nodig zijn voor een veilige omgeving. Zo hebben we ons gespecialiseerd in het aanleggen van sprinklerinstallaties en het beheren van brandmeldinstallaties (BMI). Onze professionals zijn er voor jou. Met onze brede en jarenlange ervaring, mag je erop vertrouwen dat wij oplossingen bieden die passen bij jouw behoeften. We werken ook met systemen die niet door ons zijn geleverd of geïnstalleerd. Gemaakte afspraken over realisatie, beheer en onderhoud leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Ook delen we regelmatig rapportages uit het Security Management Systeem om jouw informatiepositie te verstevigen. En we denken met je mee, kijken vooruit en spelen in op ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Je vindt in ons een partner die inspireert en veiligheid creëert.