Brandveiligheid

Zelfs een kleine brand kan veel schade en leed veroorzaken en de continuïteit van je bedrijf in gevaar brengen. Gelukkig is brand goed te voorkomen of in ieder geval is de schade goed te beperken op het moment dat er onverhoopt toch brand uitbreekt. Wij helpen je graag met de optimale brandveiligheid van jouw gebouw. We leveren, installeren en onderhouden brandblusmiddelen, brandslanghaspels en noodverlichting en leggen ook de door de brandweer verplichte droge blusleidingen aan.

Meer weten over brandveiligheid?

Wil je meer weten over brandveiligheid van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Preventieve maatregelen

Trigion biedt i.s.m. verschillende partners alles wat je nodig hebt om preventieve maatregelen te treffen, zoals verband- en calamiteitentrommels, blusdekens en defibrillatoren (AED's). We zorgen er bovendien voor dat ze op de juiste plek komen en ook bij calamiteiten door iedereen goed te vinden zijn. Om het pakket aan preventieve maatregelen helemaal compleet te maken, leggen we ook noodverlichting aan, stippelen we vluchtwegen uit en voorzien we jouw gehele pand van de juiste pictogrammen en veiligheidssignaleringen. We kunnen ook rijksgediplomeerde brandwachten leveren, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op locaties met een hoog risico.

Op het gebied van brandveiligheid kun je bij Trigion terecht voor levering, controle en onderhoud van:

  • kleine blusmiddelen;
  • droge blusleidingen;
  • watervoerende armaturen;
  • noodverlichting, vluchtwegen en pictogrammen;
  • verbandtrommels, blusdekens en defibrillatoren (AED's);
  • en brandwerende doorvoeringen.