Brandpreventie

Brand kan verwoestend zijn en de schade enorm. Je wilt er dan ook alles aan doen om brand te voorkomen, maar optimale brandpreventie is complex. Trigion adviseert en ondersteunt je graag bij brandpreventie in jouw (bedrijfs)pand. Van maatregelen om brand te voorkomen en te beperken tot het in veiligheid brengen van je mensen. 

Partner in brandveiligheid

Trigion is sinds jaar en dag partner in brandveiligheid van talloze klanten. We hebben ruimschoots ervaring in het brandveilig maken van winkelcentra, hotels, restaurants, theaters, scholen en zorginstellingen. We verzorgen de aanleg van sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen, we bouwen schuimblusinstallaties, watermistinstallaties, blusgassystemen en we leggen netwerken aan van hydranten.

Meer weten over brandpreventie?

Wil je meer weten over brandpreventie van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Meerjarig onderhoudsplan

Met een meerjarig onderhoudsplan voor brandbestrijdingsinstallaties ben je verzekerd van service op de lange termijn én weet je precies waar je financieel aan toe bent. Bij een meerjarig onderhoudsplan gaat het niet alleen om service en onderhoud, maar ook om het totale beheer van de installatie - ook als deze door derden is geïnstalleerd.

Mannelijke beveiliger loopt in zijn uniform door gang met een groene omgeving en belt met de centrale over de ingekomen melding via een portofoon.
Beveiliging Brandpreventie Beveiliging
Referentie

Integrale brandveiligheid voor The Red Apple

Steeds meer organisaties herkennen en erkennen Trigion als dé integrale partner in (brand)veiligheid.