Responsability

Iedereen moet veilig kunnen wonen, werken, leren en leven. Maar niet iedereen heeft Ɣltijd professionele beveiliging nodig. Voor die momenten dat het wel nodig is, hebben wij samen met een aantal partners, waaronder Enai, Responsability gelanceerd: een platform met app waarop beveiligingsvragen rechtstreeks worden verbonden met professionele beveiligers.

Snel, veilig en zonder vaste verplichting

Voor iedereen, zakelijk of particulier, met een real-time hulpvraag voor professionele beveiliging is er Responsability. Een online platform waar je vooraf je wensen aangeeft en vervolgens 24/7 via de app om hulp kunt vragen, op het moment dat jij het nodig hebt. Zonder vaste verplichtingen, maar direct en on demand, word je gekoppeld aan de beste diensterlener bij jou in de buurt. Responsability is snel, veilig en zonder vaste verplichting. Betalen gaat ook via het platform en gebeurt snel en veilig.  

Meer weten over responsability?

Wil je meer weten over responsability van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Goede service

De gebruikers van Responsability geven de dienstverlening via het platform vijf sterren, en dat is niet gek. De aanbieders op het platform zijn professionele dienstverleners. Je krijgt dus altijd gediplomeerde en gecertificeerde professionals die ook nog eens direct beschikbaar zijn. En het mes snijdt aan twee kanten, ook de aanbieders profiteren van Responsability. Bij een tijdelijk overschot of tekort aan eigen personeel, biedt het platform uitkomst. Responsability verzorgt het complete proces van aanbod tot afhandeling, inclusief betaling. Aanbieder en afnemer hebben dus nergens omkijken naar! Na afloop van de opdracht beoordelen klanten de kwaliteit van de dienstverlening; hoe meer sterren, hoe groter de kans op vervolgopdrachten.

Wil je meer weten over Responsability?

Wil je meer weten over Responsability? Of heb je specifieke vragen over het platform of de app? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Header alarmaansluiting

Vraag en aanbod komen samen

Samen met Trigion lanceerde Enai Responsability, de plek waar vraag en aanbod samen komen.

Responsability

Mannelijke mobiele surveillance medewerker staat bij auto voor een gebouw. De beveiliger staat op het punt om in de auto te stappen en naar de volgende melding toe te rijden.

Snelste en beste dienstverlening

Met Responsability ben je altijd verzekerd van de beste en snelste diensteverlening 

Responsability