Loge op afstand

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Professionele beveiliging op afstand

Beveiliging op afstand is net zo goed in te richten als een werkplek op afstand. Dankzij steeds betere camera’s met real-time beeldoverdracht is er nauwelijks verschil met fysieke beveiliging vanuit een loge of balie. Er is wel één wezenlijk verschil: de kosten. Beveiliging op afstand is aanzienlijk voordeliger dan traditionele beveiliging op locatie. Zeker als de aanwezigheid van medewerkers, klanten en bezoekers afneemt, is fysieke beveiliging relatief kostbaar. Wij bieden professionele, efficiënte en voordelige beveiliging van jouw bedrijfspand op afstand.

Drie mannelijke Trigion collega's die achter hun beeldschermen zitten om de situatie in de gaten te houden.

Integraal beveiligingsplatform

Via een integraal beveiligingsplatform met slimme systemen en data, richten we jouw veiligheidsorganisatie efficiënter in, waardoor de continuïteit en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Dit doen we volledig systeem onafhankelijk en is toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie en de reeds geïnstalleerde systemen, ook die van jou.

iCentrale | Weg%20en%20wagen.jpg

Minder alarmen én minder kosten

De praktijk leert dat beveiliging op afstand leidt tot minder verstoringen en gemiddeld 50% minder alarmen. Met een beschikbaarheid van 99,99%, onbeperkte capaciteit, schaalbaarheid en een effectief en efficiënt proces, bereiken we een maximaal veiligheidsniveau, is de veiligheidsorganisatie beter bestand tegen piekbelastingen en dalen ook de kosten dalen structureel.

 

Meer weten over beveiligen op afstand?

Man staat naast vrouwelijke Trigion collega die haar ondersteunt in haar werk.

Next level beveiligen

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt de next step in beveiligingsoplossingen.

Logo Trigion Next

Whitepaper 'Beveiligen op afstand'

Trigion zet de achtergronden, trends, best practices en veelgestelde vragen over beveiligen op afstand op een rij in de whitepaper 'Beveiligen op afstand'. Lees de whitepaper en laat je inspireren en informeren.

Nog meer weten?

Meer weten over beveiligen op afstand? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op
 

Neem contact met ons op   

Nieuws, blogs en cases

Medewerkers van Trigion, Arcadis en Equans brengen toast uit op start ATEam
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Trigion levert komende tien jaar verkeersmanagement

Trigion, Arcadis en Equans beheren voor de komende tien jaar alle verkeersmanagement van de Provincie Noord- Holland. De drie bedrijven richtten voor dat doel de onderneming ATEam op. De samenwerking heeft afgelopen maanden in een testperiode succesvol bewezen de dienstverlening te kunnen leveren...

: De zorgfiets is de eerste Nederlandse connected e-bike, zo zetten Trigion en Zorgfiets.nl ook de veiligheid van zorgmedewerkers centraal.
Beveiligingsdiensten Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Eerste Nederlandse connected e-bike een feit

Trigion en Zorgfiets.nl slaan de handen ineen om veiligheid en mobiliteit te verbeteren en zo een veiligere en mobielere leefomgeving te creëren. Dankzij de ingebruikname van de eerste connected e-bike met alarmknop, staat de veiligheid van de fietsgebruiker centraal.

Twee drones die in de avond vliegen over een complex.
Dronetechnologie Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Drone preventie: ‘het luchtruim als 3e dimensie in veiligheid’

De toepassing van drones en de dreiging die daar van uit gaat ontwikkelt zich razendsnel. Onlangs zijn Trigion en ForcePro een samenwerking aangegaan.