Loge op afstand

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Professionele beveiliging op afstand

Beveiliging op afstand is net zo goed in te richten als een werkplek op afstand. Dankzij steeds betere camera’s met real-time beeldoverdracht is er nauwelijks verschil met fysieke beveiliging vanuit een loge of balie. Er is wel één wezenlijk verschil: de kosten. Beveiliging op afstand is aanzienlijk voordeliger dan traditionele beveiliging op locatie. Zeker als de aanwezigheid van medewerkers, klanten en bezoekers afneemt, is fysieke beveiliging relatief kostbaar. Wij bieden professionele, efficiënte en voordelige beveiliging van jouw bedrijfspand op afstand.

Drie mannelijke Trigion collega's die achter hun beeldschermen zitten om de situatie in de gaten te houden.

Integraal beveiligingsplatform

Via een integraal beveiligingsplatform met slimme systemen en data, richten we jouw veiligheidsorganisatie efficiënter in, waardoor de continuïteit en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Dit doen we volledig systeem onafhankelijk en is toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie en de reeds geïnstalleerde systemen, ook die van jou.

iCentrale | Weg%20en%20wagen.jpg

Minder alarmen én minder kosten

De praktijk leert dat beveiliging op afstand leidt tot minder verstoringen en gemiddeld 50% minder alarmen. Met een beschikbaarheid van 99,99%, onbeperkte capaciteit, schaalbaarheid en een effectief en efficiënt proces, bereiken we een maximaal veiligheidsniveau, is de veiligheidsorganisatie beter bestand tegen piekbelastingen en dalen ook de kosten dalen structureel.

 

Neem contact op  Meer weten over loge op afstand?

Download onze whitepaper

Trigion zet de achtergronden, trends, best practices en veelgestelde vragen over beveiligen op afstand op een rij. Inclusief een handzaam stappenplan om direct aan de slag te gaan. Laat je gegevens achter en download onze whitepaper ‘In vijf stappen naar een succesvolle beveiliging op afstand’.

Nieuws, blogs en cases

Teamleider Trigion poseert voor de camera.
Next level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Frank van Hoorn

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Frank van Hoorn rondom next level beveiligen.

Jonge man in vrijetijdskleding poseert voor een portret.
Beveiliging Consultancy Next level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Nick Geutjes

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Nick Geutjes.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.
Consultancy Next level beveiligen Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Next level beveiligen doe je op afstand

Als business developer is Stijn Merkelbach mede verantwoordelijk voor ontwikkeling van Trigion Next.