Loge op afstand

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Professionele beveiliging op afstand

Beveiliging op afstand is net zo goed in te richten als een werkplek op afstand. Dankzij steeds betere camera’s met real-time beeldoverdracht is er nauwelijks verschil met fysieke beveiliging vanuit een loge of balie. Er is wel één wezenlijk verschil: de kosten. Beveiliging op afstand is aanzienlijk voordeliger dan traditionele beveiliging op locatie. Zeker als de aanwezigheid van medewerkers, klanten en bezoekers afneemt, is fysieke beveiliging relatief kostbaar. Wij bieden professionele, efficiënte en voordelige beveiliging van jouw bedrijfspand op afstand.

Drie mannelijke Trigion collega's die achter hun beeldschermen zitten om de situatie in de gaten te houden.

Integraal beveiligingsplatform

Via een integraal beveiligingsplatform met slimme systemen en data, richten we jouw veiligheidsorganisatie efficiënter in, waardoor de continuïteit en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Dit doen we volledig systeem onafhankelijk en is toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie en de reeds geïnstalleerde systemen, ook die van jou.

iCentrale | Weg%20en%20wagen.jpg

Minder alarmen én minder kosten

De praktijk leert dat beveiliging op afstand leidt tot minder verstoringen en gemiddeld 50% minder alarmen. Met een beschikbaarheid van 99,99%, onbeperkte capaciteit, schaalbaarheid en een effectief en efficiënt proces, bereiken we een maximaal veiligheidsniveau, is de veiligheidsorganisatie beter bestand tegen piekbelastingen en dalen ook de kosten dalen structureel.

 

Meer weten over beveiligen op afstand?

Man staat naast vrouwelijke Trigion collega die haar ondersteunt in haar werk.

Next level beveiligen

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt de next step in beveiligingsoplossingen.

Logo Trigion Next

Whitepaper 'Beveiligen op afstand'

Trigion zet de achtergronden, trends, best practices en veelgestelde vragen over beveiligen op afstand op een rij in de whitepaper 'Beveiligen op afstand'. Lees de whitepaper en laat je inspireren en informeren.

Nog meer weten?

Meer weten over beveiligen op afstand? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op
 

Neem contact met ons op   

Nieuws, blogs en cases