Crisiscommunicatie

Tijdens calamiteiten en in crisissituaties is goede, duidelijke communicatie essentieel. Toch blijken veel organisaties vaak niet te beschikken over een effectieve infrastructuur en een efficiënt proces. Zo vaak komen calamiteiten en crises niet voor, is dan de redenering. Maar áls je in een crisissituatie terechtkomt, is er geen tijd meer om crisiscommunicatie goed op te tuigen. Met crisiscommunicatie van Trigion, ben je altijd voorbereid. 

Effectieve tool voor crisiscommunicatie

Gelukkig hoef je het wiel niet zelf uit te vinden en kun je in bij calamiteiten en crisissituaties een beroep doen op Trigion. Vanuit onze gecertificeerde AlarmServiceCentrale beheersen wij de situatie voor jou. Dat doen we met behulp van de crisiscommunicatietechnologie van Mission Mode: een web-based communicatieprogramma dat de communicatie en informatie-uitwisseling bij een incident verbetert. Een virtueel commando- en controlecentrum, het online Situatie Centrum, is het kloppend hart van waaruit we samen met betrokkenen de situatie beheersen. Netcentrische informatievoorziening zorgt ervoor dat betrokkenen sneller én doeltreffender reageren op de crisis, waar zij zich ook bevinden. 

Meer weten over crisiscommunicatie?

Wil je meer weten over objectbeveiliging van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

meldkamer

Online Situatie Centrum

Bij een incident alarmeren we, via alle mogelijke gebruikelijke communicatielijnen, de leden van het verantwoordelijke crisisteam. Alle respons volgen en loggen we in het online Situatie Centrum, via een beveiligde webpagina of dashboard. Iedereen met toegangsrechten kan de informatie in Situatie Centrum raadplegen, relevante informatie toevoegen en/of voortgang melden op ieder gewenst tijdstip. Zolang je maar een apparaat met internetverbinding gebruikt, zoals een mobiele telefoon, PDA, laptop of tablet. Met crisiscommunicatietechnologie van Mission Mode heeft Trigion jouw hele crisisteam snel en volledig uitgerust om de crisis te managen en succesvol op te lossen.

Bewezen technologie van Mission Mode

De technologie van Mission Mode is in meerdere (internationale) crisissituaties toegepast en zeer succesvol gebleken. Onder meer bij orkaan Katrina in de VS, de aanslagen op de metro in Londen en dichter bij huis bijvoorbeeld tijdens de uitbraak van de vogelgriep.