Comfortability

Veiligheid betekent onbezorgd wonen, werken, leren en leven. Voor ons betekent het ook dat we onze klanten extra comfort bieden door diensten te combineren. Comfortability noemen we dat. Met comfortability maken we jouw (werkende) leven comfortabeler én voordeliger. 

Eenvoudig, slim en veilig

Trigion beschikt over de meest geavanceerde particuliere alarmcentrale (PAC) van Nederland: de AlarmServiceCentrale. Deze alarm- en servicecentrale biedt eindeloos veel mogelijkheden om op een eenvoudige en slimme manier veiligheid te creëren en service te bieden. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Eenvoudig, omdat het een kwestie is van combineren van diensten. En slim, omdat het je veel geld scheelt én gebruiksinformatie oplevert. 

Meer weten over comfortability? 

Stuur een e-mail naar:

Voor informatie: Info@comfortability.eu

Vragen over uw abonnement: Support@comfortability.eu

Comfortability

De combinatie van diensten die we onze zakelijke klanten bieden, is natuurlijk ook heel goed in te zetten voor MKB-bedrijven en particulieren. Door alarmsystemen en slimme apparaten in huis te koppelen aan onze AlarmServiceCentrale regel je via private comfortability alles in één keer. Van het automatisch aanzetten van de verlichting tot het regelen van de temperatuur, je regelt het voortaan met één systeem. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van bewegingssensoren, rookmelders of cameratoezicht, en welke slimme apparaten je wilt (laten) aansluiten. Via de app beheer je eenvoudig de instellingen, die het systeem overigens automatisch aanpast op basis van jouw gedrag. Ben je op vakantie en krijg je een melding van de bewegingssensor? Geen paniek, wij gaan meteen polshoogte nemen en grijpen in als dat nodig is.  

Innovatie in veiligheid en comfort

Met ruim 100 jaar kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging, blijven we ontwikkelen en innoveren. Dat doen we met partners zoals ENAI, specialist op het gebied van eenvoud in veiligheid en comfort. ENAI ontwikkelt en implementeert software voor servicecentrales, waaronder de AlarmServiceCentrale van Trigion. Samen creëren we voortdurend nieuwe oplossingen om jouw werk- en leefomgeving veiliger en comfortabeler te maken. 

Man staat naast vrouwelijke Trigion collega die haar ondersteunt in haar werk.

Comfort Services

Comfort Services dragen bij aan een geborgen en comfortabel gevoel thuis,.

Comfort Services

KPN Smartlife

KPN stopt met KPN SmartLife, abonnementen en betalingen zijn beëindigd op 1 januari 2021.

KPN Smartlife