Cameratoezicht

Vaste en mobiele camera’s zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Cameratoezicht geeft ons een gevoel van veiligheid en is vaak veel efficiënter dan fysiek toezicht. Zoek je een manier om tijdig overlast, ordeverstoringen en misstanden te signaleren, en de veiligheid van jouw organisatie te vergroten? Dan is cameratoezicht van Trigion de oplossing. 

Slimme software en Video Content Analyse

Door vergevorderde technische ontwikkelingen is cameratoezicht tegenwoordig veel (kosten)efficiënter dan fysiek toezicht. Met de grootste gecertificeerde toezichtcentrale van Nederland, is Trigion specialist in cameratoezicht. Wij combineren camerasystemen met slimme software en Video Content Analyse (VCA), waarmee we beelden direct kunnen interpreteren en analyseren. Bij afwijkingen van de norm schalen we automatisch op naar professionele en speciaal opgeleide operators, die handelen volgens vaste protocollen. Indien nodig, vindt bij calamiteiten fysieke interventie plaats. 

Meer weten over cameratoezicht?

Wil je meer weten over cameratoezicht van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Preventief, proactief of repressief?

Hoe efficiënt ook, wij zien cameratoezicht en video-observatie altijd als onderdeel van een integrale veiligheidsoplossing. Belangrijk is dan ook om te weten wat het doel is van cameratoezicht, op welk moment moet de camera effect hebben: vooraf, live of achteraf? Cameratoezicht heeft een bewezen preventief effect, geeft een veilig gevoel en schrikt mogelijke daders en overlastgevers af. Door rechtstreeks mee te kijken, tijdens openings- en sluitingstijd bijvoorbeeld, kunnen we vroegtijdig incidenten signaleren en proactief handelen. Het loggen van beelden levert ook waardevolle informatie op voor repressie én voor het aanscherpen van onze dienstverlening en opleidingen.

Mannelijke Trigion collega die via cameratoezicht alles in de gaten houdt

Integrale veiligheidsoplossing

Trigion heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van enkele integrale veiligheidsoplossingen, waarin vast en flexibel cameratoezicht een essentiële en bewezen rol speelt. 

TrigiACT

Zoek je een effectief totaalconcept voor een groot gebied zoals een bedrijventerrein of vakantiepark? Trigi-ACT is speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van objecten, terreinen en collectieven. Met de inzet van intelligente camera’s, mobiele surveillanten en de koppeling van alarmsystemen aan de AlarmServiceCentrale van Trigion, signaleren we normafwijkend gedrag in een vroeg stadium en is er een betere en snellere verificatie van alarmeringen, een adequatere alarmopvolging door particuliere beveiligingsbedrijven en een kortere reactietijd door de politie. TrigiACT is schaalbaar en daardoor kostenbesparend. 

Flexibel cameratoezicht

Wil je een tijdelijke locatie of project beveiligen tegen diefstal, vandalisme en gevolgschade? Dan is flexibel cameratoezicht de oplossing. Trigion levert een bewakingscamera waarmee je snel en efficiënt je project beveiligt. De camera is direct gebruiksklaar en levert beveiliging op hoog niveau door een superieure real-time detectie, met directe doorkoppeling aan lokale beveiliging, mobiele patrouilles of de meldkamer bij betreding door ongewenste bezoekers.

Medewerkers van Trigion, Arcadis en Equans brengen toast uit op start ATEam
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Trigion levert komende tien jaar verkeersmanagement

Trigion, Arcadis en Equans beheren voor de komende tien jaar alle verkeersmanagement van de Provincie Noord- Holland. De drie bedrijven richtten voor dat doel de onderneming ATEam op. De samenwerking heeft afgelopen maanden in een testperiode succesvol bewezen de dienstverlening te kunnen leveren...

: De zorgfiets is de eerste Nederlandse connected e-bike, zo zetten Trigion en Zorgfiets.nl ook de veiligheid van zorgmedewerkers centraal.
Beveiligingsdiensten Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Eerste Nederlandse connected e-bike een feit

Trigion en Zorgfiets.nl slaan de handen ineen om veiligheid en mobiliteit te verbeteren en zo een veiligere en mobielere leefomgeving te creëren. Dankzij de ingebruikname van de eerste connected e-bike met alarmknop, staat de veiligheid van de fietsgebruiker centraal.

Twee drones die in de avond vliegen over een complex.
Dronetechnologie Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Drone preventie: ‘het luchtruim als 3e dimensie in veiligheid’

De toepassing van drones en de dreiging die daar van uit gaat ontwikkelt zich razendsnel. Onlangs zijn Trigion en ForcePro een samenwerking aangegaan.