Alarmaansluiting

Met een aansluiting op de AlarmServiceCentrale van Trigion lig je nooit meer wakker van alarmmeldingen. Via een persoonlijk dashboard houd je eenvoudig de beveiliging van jouw pand in eigen hand. En heb je vragen? Onze mensen zijn altijd bereikbaar, telefonisch of via de chatservice.

Self services via online dashboard

Je wilt graag zelf de controle houden en niet afhankelijk zijn van anderen. Zeker niet voor kleine of onverwachte wijzigingen, zoals andere openingstijden of nieuwe contactpersonen. Met een alarmaansluiting van Trigion heb je 24/7 via een real-time verbinding toegang tot je gegevens. Het online dashboard maakt het eenvoudig om instellingen te beheren, gegevens te wijzigen en informatie te borgen. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld gebeld wordt op je vrije dag of tijdens je vakantie. Ook is het mogelijk om zelf, zonder tussenkomst van een operator, alarmmeldingen af te melden en specifieke meldknoppen te testen. In het logboek kun je precies zien wie, welke verandering heeft doorgevoerd. En, met vragen of voor extra ondersteuning kun je direct terecht bij onze klantenservice.

Twee centralisten bekijken de inkomende meldingen op het beeldscherm op de AlarmServiceCentrale.

Ideaal voor installateurs

Een alarmaansluiting op de AlarmServiceCentrale van Trigion is ook ideaal voor installateurs. Met self services van Trigion regel je via het online dashboard alles voor je klanten. Je kunt eenvoudig per klant aanmaken of wijzigingen doorvoeren en informatie beheren en analyseren. Het Self services dashboard geeft je een duidelijk en actueel overzicht van al je klanten. En kom je er even niet uit of heb je een specifieke vraag? Onze medewerkers van de klantenservice staan voor je klaar. Telefonisch of via de chatservice helpen zij je direct.

Meer weten over Alarmaansluitingen?

Wil je meer weten over alarmaansluitingen van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.

Self Service Desk

Via een persoonlijke en veilige omgeving heb je 24/7 toegang tot onze systemen, om relevante informatie optimaal te borgen en beheren.

Mannelijke mobiele surveillance medewerker staat bij auto voor een gebouw. De beveiliger staat op het punt om in de auto te stappen en naar de volgende melding toe te rijden.

Alarmverificatie

We voorzien in een breed portfolio aan beveiligingsdiensten voor het monitoren en opvolgen van alarmmeldingen

Breijer is uw professionele partner voor alle soorten technische dienstverlening.

Technologie

Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid.

Mannelijke Trigion collega die via cameratoezicht alles in de gaten houdt
Monitoring & Response Beveiliging
Blog

ISDN stopt; einde aan het analoge tijdperk

Na uitfasering van ISDN 1/2 verbindingen pakt KPN nu door met het uitfaseren van ISDN 15/20/30 verbindingen (alarmering). Wat betekent dit voor jou?

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Bij overval: eerst checken, dan pas politie

Vanaf 1 juli 2021 verandert het protocol rondom overvalmeldingen. Lees meer over de veranderingen voor particuliere alarmcentrales (PAC’s) en videotoezichtcentrales (VTC’s).

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Management & Consultancy Monitoring & Response Overheid Technologie Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.