Homepage_alternatief

Duurzame partner in veiligheid

Je bent op zoek naar een partner die inzicht geeft in veiligheid en beveiliging binnen jouw organisatie? Een partner die de mens centraal stelt in (het gevoel van) veiligheid? Een partner die je helpt met toegangsvraagstukken en het monitoren en beïnvloeden van mensstromen?

Jigseye thematiek
  • We onderscheiden ons in de menselijke factor in het veiligheidsdomein. Dat doen we mét mensen en vóór mensen, altijd in de combinatie die past bij jouw organisatie. Lees meer >
  • We komen met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek. Lees meer >
  • We voegen (data) intelligentie toe aan integrale oplossingen en bieden een totaalperspectief op veiligheid. Lees meer >
  • Naast toegangsvraagstukken hebben we ons gespecialiseerd in crowd management, het optimaal lokaliseren en monitoren van mensstromen. Lees meer >

Meest veelzijdige partner voor beveiliging

Als veelzijdige beveiligingsorganisatie voorziet Trigion je van alle bekende vormen van beveiliging. Steeds vaker doen we dat met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Next level in beveiligen

Door met andere ogen naar veiligheid te kijken voorzien specialisten van Trigion je van vernieuwende oplossingen op het gebied van veiligheid. Samen creëren we veiligheid en zorgen we voor een inspirerende omgeving waarin iedereen zich veilig voelt en waarin iedereen veilig is.

Embrace Hospitality Services

Als partner in entreemanagement voorziet Embrace je van alle bekende vormen van hospitality. Dat doen we met betrokken en enthousiaste mensen. Steeds vaker met slimme oplossingen waarin de persoonlijke touch wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Veiligheid in sectoren

Iedere organisatie heeft behoefte aan een veilige omgeving. Een omgeving waarin mensen onbezorgd kunnen werken en verblijven. De veiligheidsbehoefte van jouw organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de sector waarin die actief is. Als veelzijdig partner in veiligheid heeft Trigion ruime ervaring in uiteenlopende sectoren.

Mannelijke Trigion collega in vrijetijdskleding kijkt linksboven naar buiten

Werken in de beveiliging. Iets voor jou?

Weet jij wat er nodig is om Nederland een stukje veiliger te maken? Dan kan Trigion jouw talent gebruiken!

Vrouw in zakelijke kleding rolt op rollerskates binnen op kantoor.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Nieuws

Embrace publiceert visiestuk 'Hospitality 2025'

Hospitality in 2025: hybride werken levert nieuwe kijk op hostess en thuisondersteuning. Hoe ziet hospitality 2025 eruit? Lees het hele artikel.

Laura Stein poseert in de aankomsthal van een bedrijfspand.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Blog

Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten?

De visie op hospitality verandert. Door corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten? Lees meer.

Vrouwelijke manager werkt aan eetkamertafel achter de laptop en kijkt in de camera.
Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Charissa van Kuijk

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Charissa van Kuijk rondom next level beveiligen.