Busreizen consumenten naar evenementen

Je geniet zoveel meer van een evenement als je geen zorgen hebt over vervoer. Als je gewoon vlakbij huis kunt instappen, voor het festivalterrein weer uitstapt en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. Met de busreizen van Event Travel komen jij en je vrienden snel en comfortabel bij ieder evenement en word je na afloop weer veilig thuisgebracht. 

Mannelijke Trigion beveiliger die op een evenement overzicht heeft op het publiek.

Altijd dichtbij vertrekken

Zoek je een partner voor goed georganiseerd vervoer naar een evenement? Boek eenvoudig een busreis naar het evenement van jouw keuze. Of je nu met een grote of kleine groep mensen naar een evenement gaat, er is altijd plek aan boord één van onze bussen. Reserveer wel tijdig, want we maken ruim van tevoren een planning en indeling. We bieden je dan ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen: een entreebewijs voor het evenement en busreis ineen. Zo weet je zeker dat je goed zit.  

Wil je meer weten over onze busreizen?

Wil je meer weten over de busreizen naar en van evenementen? Kijk ook op de website van Event Travel of maak daar een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een passende vervoersoplossing voor jou en je vrienden.