Evenementenlogistiek

Om een evenement goed te organiseren, heb je tijd, ervaring en specialistische kennis nodig. Onze projectmanagers zijn experts in evenementenlogistiek en –beveiliging. Vanaf het aller-vroegste stadium kun je rekenen op advies en ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. Wij maken jouw evenement tot een succes én helpen tijd en kosten besparen.

Integraal veiligheidsplan op maat

Met jarenlange praktijkervaring herkennen onze projectmanagers al in een vroeg stadium de knelpunten bij jouw evenement. En daar blijft het niet bij; we inventariseren alle knelpunten en lossen ze op. Onze projectmanagers spreken de taal van instanties, die bijvoorbeeld gaan over jouw vergunningsaanvraag, en zij leiden het hele traject in goede banen. Geheel afgestemd op geldende wet- en regelgeving, jouw eisen en wensen en die van je bezoekers. Als toonaangevend marktleider in de evenementenlogistiek en –beveiliging, verkeersregelaarsbranche, en de sector toezicht en handhaving, is jouw evenement bij ons in goede handen en kun je rekenen op een integraal veiligheidsplan op maat.  

Meer weten over evenementenlogistiek?

Wil je meer weten over evenementenlogistiek van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Betaalbaar en veilig evenement

Evenementen vinden vaak plaats op plaatsen waar de normale infrastructuur tekort schiet. Speciaal voor evenementen op afgelegen locaties, maken we gebruik van een robuuste oplossing voor het verkopen en scannen van parkeer- en vervoertickets: Online Ticket. Met Online Ticket garanderen we je zelfs onder de meest extreme omstandigheden een sluitende handhaving van de parkeerinkomsten tijdens je evenement. De informatie die dit vervolgens oplevert (zoals de herkomst van publiek, de keuze voor vervoersmodaliteiten en instroomtijden) stellen we uiteraard beschikbaar. Zo kunnen we samen met jou, als organisator,  en de parkeerbegeleiding de inzet van middelen en mensen finetunen. Je hebt dus nooit meer last van te weinig of te veel personeel, pendelbussen of parkeergelegenheid en je evenement blijft betaalbaar en veilig.

Beveiliger die op wacht staat, terwijl een topsporter het podium op gaat.

Gecoördineerd vervoer

Om een evenement goed te organiseren, heb je tijd, ervaring en specialistische kennis nodig. En goed vervoer. Onze projectmanagers zijn experts in goed georganiseerd (groeps)vervoer bij evenementen. Ook bij jouw evenement.