Beveiligingsmanagement evenementen

Je wilt dat deelnemers en bezoekers aan jouw evenement zich veilig én welkom voelen. Vooral bij aankomst en afloop heb je orde en veiligheid hoog op de agenda staan. En, niet te vergeten, de wettelijke veiligheidseisen waaraan je evenement moet voldoen. Samen zetten wij een goed georganiseerd, veilig en plezierig evenement neer. 

Geavanceerde diensten en technologische support 

Evenementen vragen om flexibiliteit. Meerder factoren en ontwikkelingen in de markt leggen een grote druk op beveiligingspersoneel bij evenementen. Wij kiezen daarom voor de rol van kennispartner en die innovatieve oplossingen introduceert, die op een bestendige wijze bijdragen aan de beveiliging van evenementen. We zien veel perspectief in geavanceerde diensten en technologische support. Samen met specialisten van Crowd Support ontwikkelen we in de richting van een innovatieve en specialistische unit in evenementenbeveiliging. We vertrouwen daarbij op de kennis en expertise van onze collega’s van Kenniscentrum Evenementenveiligheid (KCEV).

Meer weten over beveiligingsmanagement van evenementen?

Wil je meer weten over beveiligingsmanagement van evenementen van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Mannelijke beveiliger werkt op een muziek festival en staat voor de zaal waar het festival plaatsvindt. Hij heeft een uniform aan, lacht naar de camera, maar kijkt opzij.

De balans tussen veiligheid en gastvrijheid

Wij hebben de beleving van bezoekers altijd helder voor ogen: zij moeten zich vooraf, tijdens en na het evenement veilig en welkom voelen. Dit vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiligingsoplossingen. Met uitgebreide kennis van mensenmassa’s en hoe mensen zich in groepen bewegen, weten wij feilloos waar eventuele risico’s zitten en hoe hiernaar te handelen. Een zorgvuldige planning, de gerichte inzet van techniek in combinatie met deskundige en betrokken medewerkers, maken dat jouw evenement optimaal verloopt.