1,5 meter Crowd Management

Nederland went langzaam aan het ‘nieuwe normaal’ in een anderhalvemetersamenleving. Hoe creëer je veiligheid in een samenleving waar een nieuwe veiligheidsnorm geldt? Door diensten en producten te introduceren die een vernieuwende oplossing bieden voor veiligheid en entreemanagement bij bedrijven. Trigion denkt mee en komt met nieuwe proposities, die snel en op maat worden toegepast. 

Extra aandacht voor openbare orde

De maatregelen en richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vragen om extra aandacht voor de openbare orde en veiligheid binnen gemeenten en veiligheidsregio's. Denk aan toenemende drukte op openbare plaatsen, zoals recreatiegebieden, stranden, winkelcentra en toeristische trekpleisters. Daarnaast is het te verwachten dat de drukte bij (basis)scholen en sportparken toeneemt als de maatregelen geleidelijk aan versoepelen. Naast de drukte in openbare ruimten, zal ook de drukte rondom bedrijven toenemen. Op parkeerterreinen bij kantoorpanden bijvoorbeeld, maar ook bij vakantieparken, pretparken, woonwinkels en supermarkten. 

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Toenemende drukte

In co-creatie met partners, werkt Trigion aan nieuwe proposities die mens, techniek en (data)intelligentie combineren. We kijken hierbij over de grenzen van divisies heen en ‘lenen’ oplossingen, die we aanpassen aan jouw organisatie, wensen en sectorspecifieke eisen. Het reserveringssysteem van OnlineTicket bijvoorbeeld is zo’n oplossing die overwaait van de evenementensector (Safety Group) naar het bedrijfsleven. OnlineTicket ontwikkelde een robuust ticketingsysteem voor efficiënte verkeers- en vervoersstromen rond een evenement. Inmiddels is het systeem dusdanig ontwikkeld en uitgebreid, dat het flexibel inzetbaar is als (tijdelijk) reserveringssysteem bij bedrijven die werken met reserveringen.

Meer weten over 1.5 meter crowdmanagement?

Wil je meer weten over 1.5 meter crowdmanagement van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.