Safety Opleidingen & Adviesdiensten

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen. Zo maken we bijvoorbeeld samen met jou een RI&E en geven we trainingen om jouw bedrijfshulpverleners te ondersteunen in hun vakmanschap. 

Mannelijke beveiliger in uniform loopt op het Albeda College een ronde en opent een glazendeur van een klaslokaal om te controleren of iemand aanwezig is in het lokaal.

Safety adviesdiensten

Onze veiligheidsdeskundigen adviseren je graag bij het maken van een RI&E, een bedrijfsnoodplan of veiligheids- en ontruimingsplattegronden. 

De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.

Safety opleidingen

Om de kennis en vaardigheden van jouw mensen up to date te houden, kun je bij ons terecht voor een breed pakket safety trainingen en -opleidingen. 

Meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten?

Wil je meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Management & Consultancy Monitoring & Response Overheid Technologie Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.

Management & Consultancy Cyber Security Beveiliging
Blog

CEO-fraude; bestuurder zelf als grootste gevaar

CEO-fraude is één van de meest voorkomende vormen van internetcriminaliteit, wereldwijd wordt de schade geraamd op ongeveer 9 miljard dollar. Hoffmann geeft haar visie op het fenomeen en komen met praktische tips voor ondernemers in het kader van preventie.

Stijn Merkelbach (Trigion) en Richard Verburg (InSpark)
Management & Consultancy Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

Beter datagebruik voor Trigion door inzet uniek monitoring dashboard

In nauwe samenwerking met InSpark heeft beveiligingsbedrijf Trigion een geheel nieuw online dashboard ontwikkeld voor het monitoren van de belangrijkste KPI’s, rapportage en analyse van alle incidenten en meldingen.