Safety Opleidingen & Adviesdiensten

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen. Zo maken we bijvoorbeeld samen met jou een RI&E en geven we trainingen om jouw bedrijfshulpverleners te ondersteunen in hun vakmanschap. 

Mannelijke beveiliger in uniform loopt op het Albeda College een ronde en opent een glazendeur van een klaslokaal om te controleren of iemand aanwezig is in het lokaal.

Safety adviesdiensten

Onze veiligheidsdeskundigen adviseren je graag bij het maken van een RI&E, een bedrijfsnoodplan of veiligheids- en ontruimingsplattegronden. 

De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.

Safety opleidingen

Om de kennis en vaardigheden van jouw mensen up to date te houden, kun je bij ons terecht voor een breed pakket safety trainingen en -opleidingen. 

Meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten?

Wil je meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Een blauw vlak met daarin de het logo van Trigion in het wit met daaromheen schitteringen.
Hospitality Beveiliging
Nieuws

Medewerker en team van het jaar 2020

De winnaars van de felbegeerde Trigion Awards zijn bekend. Lees meer over deze jaarlijkse verkiezing en de winnaars van 2020.

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.
Management & Consultancy Monitoring & Response Overheid Technologie Zakelijke dienstverlening Beveiliging
Blog

Zó bereik je een maximaal veiligheidsniveau

Acces & Identity Management als de sleutel tot effectieve beveiliging. Ron Knaap, directeur Monitoring & Response, vertelt zijn visie.

Twee medewerkers van AVR overhandigen de AVR Veiligheidsprijs aan twee collega's van Trigion.
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Trigion wint AVR veiligheidsprijs

Veiligheid staat bij AVR voorop en reiken elk jaar de AVR veiligheidsprijs uit. Dit jaar mocht Trigion deze mooie prijs in ontvangst...