Safety Opleidingen & Adviesdiensten

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen. Zo maken we bijvoorbeeld samen met jou een RI&E en geven we trainingen om jouw bedrijfshulpverleners te ondersteunen in hun vakmanschap. 

Mannelijke beveiliger in uniform loopt op het Albeda College een ronde en opent een glazendeur van een klaslokaal om te controleren of iemand aanwezig is in het lokaal.

Safety adviesdiensten

Onze veiligheidsdeskundigen adviseren je graag bij het maken van een RI&E, een bedrijfsnoodplan of veiligheids- en ontruimingsplattegronden. 

De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.

Safety opleidingen

Om de kennis en vaardigheden van jouw mensen up to date te houden, kun je bij ons terecht voor een breed pakket safety trainingen en -opleidingen. 

Meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten?

Wil je meer weten over safety opleidingen & adviesdiensten van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

De Trigion mobiele trainingsunit rijdt voor waarin je BHV-opleidingen kunt geven door middel van een gameroom en simulatieruimte.
Onderwijs Safety advies Beveiliging
Blog

BHV en EHBO trainingen tijdens Corona

Het is cruciaal belang dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming, ook in de nieuwe 1.5 meter samenleving.

Safety advies Brandwachten Beveiliging
Referentie

Gerechtsgebouw Breda, indrukwekkend en eigentijds pand

Trigion Brand- en Beveiligingstechniek is partner voor het leveren, onderhouden en beheren van diverse beveiligings- en security management systeme

Voorkant van een vestiging van BAUHAUS. Een glazen muur met daarboven een rode gevel met het logo.
Safety advies Brandwachten Beveiliging
Referentie

Trigion beveiligt eerste vestiging BAUHAUS in Nederland

Voor de veiligheid en beveiliging binnen de Nederlandse vestigingen van BAUHAUS kwam de organisatie terecht bij Trigion.