Detentietoezicht

Trigion creëert veiligheid. Ook ter ondersteuning van politie en justitie. Met de inzet van detentietoezichthouders bieden we een welkome aanvulling op de eigen medewerkers van detentiecentra.

Detentietoezichthouders 

Handhaving is een belangrijke kerntaak van overheden, politie en justitie die daarvoor (exclusieve) verantwoordelijkheden en bevoegdheden hebben meegekregen. De particuliere sector kan deze verantwoordelijkheid niet overnemen, maar we kunnen deze publieke organisaties wel faciliteren.
Detentietoezichthouders van Trigion zijn uitgerust met specifieke kennis en vaardigheden om te functioneren in een complexe organisatie en politiek gevoelige omgeving. Zij zijn flexibel en vormen daardoor een integraal onderdeel van het beveiligingsteam van het detentiecentrum. 

Meer weten over detentietoezicht?

Wil je meer weten over detentietoezicht van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Arrestantenverzorgers bij de politie

We ondersteunen en ontlasten ook de politie met de inzet van arrestantenverzorgers. Bijzonder Opsporingsambtenaren (BOA) van Trigion nemen dan specifieke werkzaamheden over van politieagenten, zodat deze zich kunnen richten op hun kerntaken. Zo verzorgen onze BOA’s onder meer de  bezoekersbegeleiding en nemen zij administratieve taken over. Een samenwerking die bijzonder succesvol is, bij de Politie Rotterdam bijvoorbeeld.