Aviation Security

Een luchthaven is een micro-maatschappij waar dagelijks duizenden mensen en goederen passeren. Veiligheid van mensen, objecten en eigendommen is dan essentieel en vraagt om een specialistische aanpak. De getrainde beveiligers van Trigion voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn experts in aviation security. 

Controleren met Predictive Profiling

De beveiliging van een luchthaven is complex en intensief werk. Grote stromen mensen en goederen in combinatie met uiteenlopende risico’s, vragen om goed opgeleide en ervaren beveiligers. De beveiligers van Trigion zijn gespecialiseerd in het controleren van passagiers, bagage, vliegtuigen en luchthavenpersoneel. Zij doen dit volgens de bewezen effectieve techniek Predictive Profiling, waarmee zij incidenten in een vroeg stadium erkennen en voorkomen. Onze luchthavenbeveiligers zijn getraind in het herkennen van verdacht gedrag en hebben de kennis en vaardigheden om verdachte passagiers actief en gastvrij te benaderen en vervolgens te isoleren. Zij doen dit op zo’n manier dat andere passagiers er zo min mogelijk hinder van ondervinden. 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over aviation security van Trigion? Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.

Neem contact met ons op

Detectiemiddelen

Op een luchthaven zijn personeeldoorlaatposten een extra aandachtsgebied. Onze geüniformeerde beveiligers controleren medewerkers die het beschermde gebied betreden op hun identiteit, vluchtgevaarlijke goederen, wapens en explosieven. Zij zijn getraind in het gebruik van technische hulpmiddelen zoals de irisscan, x-ray apparatuur en andere detectiemiddelen. Ook zijn zij bedreven in het handmatig fouilleren van personeelsleden en het visiteren van door hen meegebrachte goederen, en het doorzoeken van voertuigen die het beschermde gebied willen betreden. 

Meer weten over aviation security?

Wil je meer weten over aviation security van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Direct een offerte

Mannelijke beveiliger in uniform loopt in de centrale hal van de Jaarbeurs Utrecht.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Gunning beveiliging Schiphol Zuid en –Oost

Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund. 

Een groep mannen en vrouwen in zakelijke kleding staan geposeerd in een zaal op Schiphol Amsterdam met een certificaat in hand.
Verkeer & Logistiek Beveiliging
Nieuws

Trigion tekent raamovereenkomsten voor beveiligingsdiensten van Schiphol Group

Op 12 december 2019 hebben Ellen Groenewoudt en Lex Visser, namens Trigion, de raamovereenkomsten Beveiligingsdiensten 2020 van Schiphol Group getekend.

IoT Challenge Vodafone Next Web | header Vodafone
Next Level beveiligen Verkeer & Logistiek Monitoring & Response Beveiliging
Blog

IoT Challenge mobiliteit luchthavens

Op Schiphol vragen jaarlijks 450.000 passagiers met een mobiliteitsbeperking hulp om van A naar B te komen. Dankzij Internet of Things komen passagier, begeleider en rolstoel snel bij elkaar.