Objectbeveiliging

Je wilt je organisatie beschermen en de continuïteit van je bedrijf veiligstellen. Met objectbeveiliging door gekwalificeerde beveiligers van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen. De aanwezigheid van onze beveiligers heeft een bewezen preventieve werking en helpt risico’s te beperken. 

Manbewaking voor elk object

Of objectbeveiliging - in de volksmond manbewaking - het antwoord is op je beveiligingsvraag, moet blijken uit het risicoprofiel van jouw object. Een risicoprofiel is een actueel overzicht van reële interne en externe dreigingen dat ons in staat stelt een beveiligingsplan op maat te maken. Objectbeveiliging kan onderdeel zijn van dit beveiligingsplan. We zeggen bewust onderdeel, want veiligheid is meer dan beveiliging alleen. Onze beveiligers worden in hun vakmanschap dan ook ondersteund door techniek en (data)intelligentie en werken altijd informatiegestuurd. Uiteraard blijft de menselijke factor altijd een essentiële schakel in de veiligheidsketen. 

Samen tot een beveiligingsoplossing komen die bij jouw vraag past?           Neem contact met ons op

Wat mag je verwachten van objectbeveiliging?

Onze beveiligers worden continu begeleid en krijgen coaching on the job, om hun kennis en vaardigheden op peil te houden en zodat zij nieuwe inzichten direct kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Uiteraard beschikken zij over de juiste papieren en voldoen ze aan alle vereisten vanuit de Wet particuliere beveiligingsorganisaties (Wpbr). Trigion beschikt over het Keurmerk Beveiliging en onze beveiligers dragen dan ook zichtbaar het bijbehorende vignet op hun uniform. 

Hoe klein of groot het team van beveiligers ook is, we onderhouden altijd persoonlijk contact met onze klanten. We staan open voor vragen, opmerkingen en suggesties en bespreken regelmatig de voortgang. Alle afspraken over onze dienstverlening houden we zorgvuldig bij, eventueel in een service level agreement (SLA). Naast persoonlijke contactmomenten, rapporteren we ook regelmatig  bijvoorbeeld via transparante en toegankelijke dashboards. Alle data die we generen, gebruiken we ter verbetering van onze informatiegestuurde dienstverlening, of dit nu op structurele of tijdelijke basis is. 

Jouw specifieke wensen 

Voordat onze beveiligers aan de slag gaan met de beveiliging van jouw object, worden zij specifiek ingewerkt volgens jouw wensen en behoeften. Bij grotere opdrachten gaan we altijd voor een optimale teamsterkte. Met ruim 6.000 objectbeveiligers in dienst zijn er altijd voldoende beveiligers beschikbaar. Oók met kennis en kunde van jouw organisatie en sector. Want we begrijpen heel goed dat de beveiliging van een winkel een andere aanpak vraagt dan bij een transportbedrijf. 

Je kunt bij ons onder meer terecht voor:

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Aviation Security

De getrainde beveiligers van Trigion voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden in aviation security. 

Mannelijke beveiliger staat in de aula van het Albeda College bij de kluisjes geposeerd.

Detentietoezicht

Onze detentietoezichthouders zijn een aanvulling op de eigen medewerkers van detentiecentra.

Een retailbeveiliger loopt door de winkelstraat.

Retail Security

Met retail security bescherm je jouw winkel(gebied) en zorg je dat medewerkers en klanten veilig zijn én zich veilig voelen. 

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten over objectbeveiliging?

Wil je meer weten over objectbeveiliging van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Vraag offerte aan

Laatste nieuws

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Ben jij op zoek naar een moderne en informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan? Bij Trigion kom je terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s waardoor jij je snel thuis gaat voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter