Collectieve Surveillance

Collectieve surveillance, zo heet de totaaloplossing van Trigion voor de optimale beveiliging van ieder industrie- of bedrijventerrein. Met de inzet van innovatieve beveiligingstechnieken, mobiele surveillance en een koppeling met jouw alarmsysteem, kunnen we al in een vroeg stadium optreden en de mensen en bedrijven op het terrein veilig stellen. 

Beter én efficiënter beveiligen 

Met de term ‘collectieve surveillance’ doelen we op het collectief aan beveiligingsdiensten dat we inzetten om onze klanten een totaalconcept te bieden. De inzet van intelligente camera’s, informatiegestuurde mobiele surveillance en een koppeling met het alarmsysteem van de klant, stelt ons in staat om bedrijven- en industrieterreinen beter en efficiënter te beveiligen. We kunnen verdachte personen en situaties al vroeg signaleren én dus tijdig ingrijpen. Zo voorkomen we schade aan individuele bedrijven en blijft de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd. Doordat ondernemers de kosten delen en Trigion zorgt voor coördinatie van de diverse beveiliging, is collectieve surveillance de optimale en voordelige oplossing voor bedrijven- of industrieterrein. 

Publiekprivate samenwerking

Collectieve surveillance verwijst ook naar de collectieve samenwerking van bedrijfsleven, gemeente, politie en Trigion als beveiligingspartner. Collectieve surveillance heeft dan een meer traditionele vorm, waarbij we fysiek toezicht houden vanaf de openbare weg en betreedbare terreinen. Bij deze vorm van publiekprivate samenwerking, is het geheel sterker dan de som der delen en rekent de politie bijvoorbeeld op toezicht door Trigion. Door ons geverifieerde meldingen krijgen hoge prioriteit. Indien gewenst, bieden wij ook aanvullende diensten zoals brand- en sluitronden en alarmopvolging. En, als je kiest voor Trigion, voldoe je aan het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B). 

Wat mag je verwachten van collectieve surveillance?

Met collectieve surveillance van Trigion verzeker je je van optimale beveiliging van jouw bedrijven- of industrieterrein en adequate rapportages. Je kunt rekenen op een team van goed opgeleide, betrokken beveiligers met verschillende kwaliteiten en expertises. En, onze beveiligers doen meer dan alleen beveiligen. Zij denken mee en bieden extra operationele ondersteuning.

Maak een afspraak

Veiligheid creëer je samen. Wil je meer weten over collectieve surveillance en wat wij voor jou en collega-ondernemers kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Vraag meer informatie aan en maak een afspraak